- Adım
- Oktay
- Cihazım
- Box S - 9T Pro
- Meslek
- Bankacı
- Konular
- 7
Arkadaşlar Selamlar,
1. Bu hafta sonuna özel Mi Store 9T Pro alana Airdots Pro kulaklık veriyor bugün gittim aldım telefonun heyecanından kulaklığa bakmadım bile eve bi geldim kutusunda Mi True Wireless Earphone yazıyor tipi pro nun aynısı arkada yazan model no TWSEJ01JY de aynısı ama emin olmak adına size danışiyim dedim global olduğu için mi ismi böyle yoksa bana yanlışınımı verdiler ?
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Adı böyleymiş Globalde...
2. VoWifi *#*#869434#*#* / VoLte *#*#86583#*#* bu kodlar ile volte ve vowifi açtım volte de sorun yok ama vowifi ın çalışıp çalışmadığını olup olmadığını nasıl kontrol ederim.
*#*#4636#*#* kodu ile IMS de kullanılamıyor yazıyor. Uçak moduna alıp arama yapmaya çalıştım wifi bağlıyken ama aramadı. Desteğinizi rica ederim.
Turkcell
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Çözüm yorumlarda mevcut. equuleus arkadaşa sonsuz teşekkürler.
3. En sorunsuz çalışan mümkünse son sürüm olan Gcam linki paylaşabilir misiniz.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Mod - Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi
4. Cihazı aldığımda 10.3.1 kuruluydu güncelleme geldi 10.3.2 oldu ama daha artmıyor. Arkadaşımda Note 8 Pro var 10.4 gibi birşey yine bir arkadaşımda Mi 8 var onunda 10.3.4 bu farklar nedir neden benim cihaz 10.3.2 de takıldı kaldı şuan en güncel sürüm bu mu yurtiçi cihazlar için ? Değil ise sorunu nasıl çözerim.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Güncel sürüm buymuş.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Adı böyleymiş Globalde...
*#*#4636#*#* kodu ile IMS de kullanılamıyor yazıyor. Uçak moduna alıp arama yapmaya çalıştım wifi bağlıyken ama aramadı. Desteğinizi rica ederim.
Turkcell
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Çözüm yorumlarda mevcut. equuleus arkadaşa sonsuz teşekkürler.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Mod - Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Güncel sürüm buymuş.
Son düzenleme: