Yardım Mi 9T Pro önemli soru ve sorunlar hakkında

oqitay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Box S - 9T Pro
Meslek
Bankacı
Konular
7
Arkadaşlar Selamlar,

1. Bu hafta sonuna özel Mi Store 9T Pro alana Airdots Pro kulaklık veriyor bugün gittim aldım telefonun heyecanından kulaklığa bakmadım bile eve bi geldim kutusunda Mi True Wireless Earphone yazıyor tipi pro nun aynısı arkada yazan model no TWSEJ01JY de aynısı ama emin olmak adına size danışiyim dedim global olduğu için mi ismi böyle yoksa bana yanlışınımı verdiler ?
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Adı böyleymiş Globalde...

2. VoWifi *#*#869434#*#* / VoLte *#*#86583#*#* bu kodlar ile volte ve vowifi açtım volte de sorun yok ama vowifi ın çalışıp çalışmadığını olup olmadığını nasıl kontrol ederim.
*#*#4636#*#* kodu ile IMS de kullanılamıyor yazıyor. Uçak moduna alıp arama yapmaya çalıştım wifi bağlıyken ama aramadı. Desteğinizi rica ederim.
Turkcell

SORUN ÇÖZÜLDÜ : Çözüm yorumlarda mevcut. equuleus arkadaşa sonsuz teşekkürler.

3. En sorunsuz çalışan mümkünse son sürüm olan Gcam linki paylaşabilir misiniz.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Mod - Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi

4. Cihazı aldığımda 10.3.1 kuruluydu güncelleme geldi 10.3.2 oldu ama daha artmıyor. Arkadaşımda Note 8 Pro var 10.4 gibi birşey yine bir arkadaşımda Mi 8 var onunda 10.3.4 bu farklar nedir neden benim cihaz 10.3.2 de takıldı kaldı şuan en güncel sürüm bu mu yurtiçi cihazlar için ? Değil ise sorunu nasıl çözerim.
SORUN ÇÖZÜLDÜ : Güncel sürüm buymuş.

Son düzenleme:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Arkadaşlar Selamlar,

1. Bu hafta sonuna özel Mi Store 9T Pro alana Airdots Pro kulaklık veriyor bugün gittim aldım telefonun heyecanından kulaklığa bakmadım bile eve bi geldim kutusunda Mi True Wireless Earphone yazıyor tipi pro nun aynısı arkada yazan model no TWSEJ01JY de aynısı ama emin olmak adına size danışiyim dedim global olduğu için mi ismi böyle yoksa bana yanlışınımı verdiler ?

2. VoWifi *#*#869434#*#* / VoLte *#*#86583#*#* bu kodlar ile volte ve vowifi açtım volte de sorun yok ama vowifi ın çalışıp çalışmadığını olup olmadığını nasıl kontrol ederim.
*#*#4636#*#* kodu ile IMS de kullanılamıyor yazıyor. Uçak moduna alıp arama yapmaya çalıştım wifi bağlıyken ama aramadı. Desteğinizi rica ederim.

3. En sorunsuz çalışan mümkünse son sürüm olan Gcam linki paylaşabilir misiniz.

4. Cihazı aldığımda 10.3.1 kuruluydu güncelleme geldi 10.3.2 oldu ama daha artmıyor. Arkadaşımda Note 8 Pro var 10.4 gibi birşey yine bir arkadaşımda Mi 8 var onunda 10.3.4 bu farklar nedir neden benim cihaz 10.3.2 de takıldı kaldı şuan en güncel sürüm bu mu yurtiçi cihazlar için ? Değil ise sorunu nasıl çözerim.
hangi operatör?

Oyla:

oqitay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Box S - 9T Pro
Meslek
Bankacı
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon Turkcell,
4. madde için yorumunuz adına teşekkürler. Güncelse sorun yok demekki her cihaza farklı kodlarla güncelleme yollanıyor

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Oyla:

oqitay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Box S - 9T Pro
Meslek
Bankacı
Konular
7

Dostum süper bilgi ve paylaşım sağolasın fakat emin olamadım içinde vodafone yazıyor ayrıca bu kısımda birçok volte ve vowifi işaretsiz alanlarda var birde turkey diye bir alan var bunlar nedir netherla yı nerden buldunuz netherland mı demek ?
Birde en üstte commercial config tikli netherla ya tıklayınca onun tiki kalkacak mı sonrasında sorun olursa commercial e basınca eski haline getirecek değil mi ?

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Dostum süper bilgi ve paylaşım sağolasın fakat emin olamadım içinde vodafone yazıyor ayrıca bu kısımda birçok volte ve vowifi işaretsiz alanlarda var birde turkey diye bir alan var bunlar nedir netherla yı nerden buldunuz netherland mı demek ?
Birde en üstte commercial config tikli netherla ya tıklayınca onun tiki kalkacak mı sonrasında sorun olursa commercial e basınca eski haline getirecek değil mi ?
Hocam ben Turkcell im bu şekilde açtım ama mi 9 se de.Sorularinizin cevabını bilmiyorum doğrusu :) eğer olmassa eski haline dönmeyi bilseniz yeter diye düşünüyorum.geri nasıl dönüldügu biryerde yazıyordu bulursam yazacağım size.

Oyla:

oqitay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Box S - 9T Pro
Meslek
Bankacı
Konular
7
Hocam ben Turkcell im bu şekilde açtım ama mi 9 se de.Sorularinizin cevabını bilmiyorum doğrusu :) eğer olmassa eski haline dönmeyi bilseniz yeter diye düşünüyorum.geri nasıl dönüldügu biryerde yazıyordu bulursam yazacağım size.

Başka bir forumda bir adam sadece vowifi yazanlardan birine tik atmış vowifi açılmış bu ayarda 10 tane ayrı vowifi var demekki deneme yanılma işi dediğin mantıklı geri dönmeyi bilelim gerisi sorun değil hoş hiç olmadı fabrika ayarına döneriz telefona bişe olmaz eyvallah dostum süper bilgi gerçekten sağolasın.
Bu arada bir sende bu şekilde uzun süredir kullanıyorsan demekki bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netherla yaptım , uçak moduna aldım wifi açtım arama yapmayı denedim aramadı normal mi ?
Siz nasıl test ettiniz çalıştığını ?

Programdan çıkıp girince tik işareti gitmiş oluyor birşeyi eksik yapıyorum sanırım tik attıktan sonra Netherla ya kaydet vs gibi birşey mi var

Son düzenleme:
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Başka bir forumda bir adam sadece vowifi yazanlardan birine tik atmış vowifi açılmış bu ayarda 10 tane ayrı vowifi var demekki deneme yanılma işi dediğin mantıklı geri dönmeyi bilelim gerisi sorun değil hoş hiç olmadı fabrika ayarına döneriz telefona bişe olmaz eyvallah dostum süper bilgi gerçekten sağolasın.
Bu arada bir sende bu şekilde uzun süredir kullanıyorsan demekki bir sorun yok.

Netherla yaptım , uçak moduna aldım wifi açtım arama yapmayı denedim aramadı normal mi ?
Siz nasıl test ettiniz çalıştığını ?

Programdan çıkıp girince tik işareti gitmiş oluyor birşeyi eksik yapıyorum sanırım tik attıktan sonra Netherla ya kaydet vs gibi birşey mi var
Tik bendede çıkmıyor.restart attınız mı?

"Tekrar dönmek isteyenler shortcut programında netherla seçtiğimiz en üst kısımda commercial config seçeneğini seçmeniz yeterli. Efs yedeğini yazdırmanıza vs gerek yok"

Oyla:

oqitay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Box S - 9T Pro
Meslek
Bankacı
Konular
7
Tik bendede çıkmıyor.restart attınız mı?

"Tekrar dönmek isteyenler shortcut programında netherla seçtiğimiz en üst kısımda commercial config seçeneğini seçmeniz yeterli. Efs yedeğini yazdırmanıza vs gerek yok"

Evet dostum Netherla seçip restart ediyorum az önce başka şeyler denedim vowifi işareti geldi bu seferde volte gitti şuan netherla dayım uçak moduna alıp arama yapıyorum yapmıyor. Sende aranıyor mu uçak modunda ?

Sorunu şöyle çözdüm ben Netherla seçmedim, vowifi yazana tik attım restart ettim.
Telefonun ayarlar menüsünden Sim Kartlar & Mobil ağlar
TR TURKCELL
Volte ve VoWifi açık Ağ tercihlerine de Mobil i tercih et yaptım.
Uçak moduna alır almaz üstte VoWifi işareti çıkıyor ve arama yapabiliyorum Uçak modundan çıkınca Volte geliyor Vowifi logosu gidiyor sorunsuz çalıştı böyle.
Bende Netherla yemedi yinede sayende yaptım herşeyi adamsın sağol.

Kaldı sadece 3. madde :)

Destek olan okuyan herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt