Yardım Mi 9T Pro kaydetmediğim parmak izimi okuyor

unloader

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
IPhone 6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba az önce farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. Yeni aldığı Mi 9T Pro cihazımda sadece sağ ve sol baş parmağımı kaydetmeme rağmen sağ işaret parmağımla kilitleri açabiliyorum. Bu bence büyük bir güvenlik sorunu. Başkalarında da oluyor mu yoksa bir tek benim mi başıma geldi?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Baş parmağınızla işaret parmağınızın aynı izlere sahip olması gibi olağan üstü durumu teğet geçerek diğer faktörlere bakalım. Ekranda koruma camı mevcut mu acaba, belki parmak izi taratma esnasında diğer parmağınızın izi kalıyor olabilir. Parmak izlerini silerek camı güzelce temizleyip deneme yapabilirsiniz

Oyla:

unloader

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
IPhone 6
Konular
3
Baş parmağınızla işaret parmağınızın aynı izlere sahip olması gibi olağan üstü durumu teğet geçerek diğer faktörlere bakalım. Ekranda koruma camı mevcut mu acaba, belki parmak izi taratma esnasında diğer parmağınızın izi kalıyor olabilir. Parmak izlerini silerek camı güzelce temizleyip deneme yapabilirsiniz
Evet koruyucu cam var ama temizledikten sonra denedim ve yine oldu. IPhone 6 cihazımda böyle bir şeyle karşılaşmıyordum. Bu sadece sağ işaret parmağı mda oluyor

Oyla:
Üst Alt