Yardım Mi 9t pro kasma sorunu

turbo33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Öncelikle merhaba 3 aydir mi9t pro kullanıyorum miui 11 deyim ve telefonda nedense arayüzde bazen kasmalar oluyor özellikle son uygulamalara girince tam ekran modu kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi ve parmak izi aktifkwn daha fazla kasıyor sanki yani sd855 li bi telefon kasması saçma rom dan dolayı mı acaba tekrar 10.3.3e gectim fakat görsel olarak beğenmiyor um rom tavsiyelerinizi bekliyorum resmen berabat bir yazılım bu ios u özlüyorum

turbo33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
ayni telefon ve ayni romu kullaniyorum herhangi bir kasma yaşamadım. tam ekran kullaniyorum ve son uygulamalar kisminda herhangi bir kasma ve ya donma olmuyor parmak izi de aktif.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam fps düşüşlerini gözleriniz mi algilaymiyor alışık degilmisiniz anlamadim ama burda cogu insan aynı durumdan şikayetçi yani besbelli abi animasyonlarda fps düşüşü oluyor ios taki gibi yağ gibi kaymıyor sd855 var birde aq firması bi adam akıllı yazilim yapamamış cildiracam valla

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Stabil eu 11.0.5.0 kullanın hiç kasma yok ne tam ekranda nede başka modda benimki mi9t pro global version almıştım haliba k20 pro çin cihazlarında bazen sorun çıkıor.

Oyla:
Üst Alt