- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
hocam diyelimki yeni sürümü telefona attık 2 wipe yapıp yeni romumu flashlıyacaz eski sürüm cihazda kalırmıakyakali Hocam,
Eğer mevcut kullandığınız rom Resurrection Remix ise 2 Wipe(Dalvik / Art Cache - Cache ) yaparak kurabilirsiniz.
Farklı bir romdan geliyorsanız. Temiz kurulum yaparsınız.
Yanlız geliştirici not düşmüş 8.6.1 ile ilgili temiz kurulum önerilir diye.
Verileriniz, uygulamalarınız, önceki yapıyla aynı ayarlarınız gitmeden sadece romu güncellemiş olursunuz. Cihaza OTA yoluyla gelen sistem güncellemesi gibi bir işlem olarak düşünün.hocam diyelimki yeni sürümü telefona attık 2 wipe yapıp yeni romumu flashlıyacaz eski sürüm cihazda kalırmı
Kamera kurulumunu yaptım. Şu anda romdan oldukça memnunum. Pil performansı da oldukça tatmin edici. %11 kaldığında şarja taktım ve 7 saat 48 dk ekran görüntüsü verdi. Günlük kullanım oyun fazla yok 15 20 dk civarında.Rom'a ne yaptı isem anxcamera kuramadım. Başaran var ise yardımcı olabilir mi ?
Tamamdır hocam böyle güncellerimakyakali Hocam,
Eğer mevcut kullandığınız rom Resurrection Remix ise 2 Wipe(Dalvik / Art Cache - Cache ) yaparak kurabilirsiniz.
Farklı bir romdan geliyorsanız. Temiz kurulum yaparsınız.
Yanlız geliştirici not düşmüş 8.6.1 ile ilgili temiz kurulum önerilir diye.
hocam ANXcamera linkini atarmısınız birde nasıl hatasız yükleyeceğimizi belirtirseniz sevinirimKamera kurulumunu yaptım. Şu anda romdan oldukça memnunum. Pil performansı da oldukça tatmin edici. %11 kaldığında şarja taktım ve 7 saat 48 dk ekran görüntüsü verdi. Günlük kullanım oyun fazla yok 15 20 dk civarında.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam hocam;hocam ANXcamera linkini atarmısınız birde nasıl hatasız yükleyeceğimizi belirtirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde arkadaşlar romu kurarken cihaz bulu kapatmama rağmen yurtdışına yine mesaj gidiyor bunun önlemini nasıl alırız
merhaba hocam rom ile birlikte gelen kurulu olan kamerada bir sıkıntı var donup takılıp kalıyor birde mümkünse anxcamera ile birlikte ne varsa linkini atabilirmisinizSelam hocam;
Önce kamera modülünü kur daha sonra 48 fix i kur kamerayı açmadan önce izinleri ver. O kadar.
hocam çou yer ingilizce bakarak bulacaksınız baya uğraştırıyor sizde camerada bir sıkıntı varmı donma takılma gibi bende sıkıntı var daRomu çok beğendim ancak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
Klavye altında boşluk problemini ayarlardan çözdüm ancak ana ekrandayken en altta olan boşluk hala duruyor. Bunun çözümü nedir, bilen varsa yardım edebilirse sevinirim.