Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Pixel Experience Rom Android 10 (Offical) 10.07.2020

cannnnn7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz Can
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Arkadaşlar merhaba romu yükledim ama konuşmada problem yaşıyorum karşı tarafın sesi gelmiyor benimde sesim gitmiyor aynı sorunu yaşayan varmıdır?

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Arkadaşlar merhaba romu yükledim ama konuşmada problem yaşıyorum karşı tarafın sesi gelmiyor benimde sesim gitmiyor aynı sorunu yaşayan varmıdır?
Cihazınızı yeniden başlatmayı dener misiniz?

Son düzenleme:

cannnnn7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz Can
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Hocam smali patcher yaması yaptınız mı?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok Hocam yapmadım. İlk plus sürümünü yüklemiştim o sorun olunca normalini yükledim şu an. Bir problem yok şimdilik

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Yok Hocam yapmadım. İlk plus sürümünü yüklemiştim o sorun olunca normalini yükledim şu an. Bir problem yok şimdilik
Ben şuan plus sürümündeyim, smali yamasından secure flag ve imza doğrulaması olunca ses gitti, şimdi modülü kaldırıp deneyeceğim.

cannnnn7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz Can
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Ben şuan plus sürümündeyim, smali yamasından secure flag ve imza doğrulaması olunca ses gitti, şimdi modülü kaldırıp deneyeceğim.

Tamam hocam sonucu bekliyorum. Plus sürümü biraz daha özelleştirilebilir olduğu için daha çok hoşuma gitmişti. Sorunu bulup halledebilirsek plusa geçerim

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Az önce modülü kaldırıp yeniden denedim ve düzeldi, zannımca pixel exp. şuan da smali ye destek vermiyor. Bu arada normal sürümü yüklerken bir daha aynı vendoru mu indirdiniz yoksa eskisini mi kullandınız, tekrar dosyaları indirin 5 wipe yapıp deneyin, düzelir diye umuyorum.

cannnnn7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz Can
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Az önce modülü kaldırıp yeniden denedim ve düzeldi, zannımca pixel exp. şuan da smali ye destek vermiyor. Bu arada normal sürümü yüklerken bir daha aynı vendoru mu indirdiniz yoksa eskisini mi kullandınız, tekrar dosyaları indirin 5 wipe yapıp deneyin, düzelir diye umuyorum.
Aynı vendoru yükledim hocam. Biraz kullanayım normal sürümde daha sonra tekrar plus sürümünü deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler :)

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Aynı vendoru yükledim hocam. Biraz kullanayım normal sürümde daha sonra tekrar plus sürümünü deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler :)
Önemli değil hocam, ben teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de modülü twrp üzerinden yükleyeyim dedim, bu sefer hata vermedi, galiba magisk kaynaklı bir hata.

Son düzenleme:
Üst Alt