Bende almıştım o hatayı. Twrp recovery değiştir orangefox recovery yükle. Orangefox recovery ile flashladim.updater process ended with error 1 hatası alıyorum.
Twrp menüsüne gelince kabloyu tak pc telefonun hafızasını görüyor. Ama ben genelde OTG İle yapıyorum flasha at rom dosyasını OTG ile telefona bağla. Recovery ekranindan flash diskin içinden dosyayı bul flashla rom dosyasınıSağol kardeş denerim.benim anlamadığım nokta
Kesinlikle Rom dosyasını hemen telefona atmayın. Wipe yapınca telefon sıfırlanıyor sonra da rom dosyasını nasıl atacazki tele? hafıza kartı olsa anlarim
Serhat kardeşim hemen atma dediklerindeki olay telefonu wipe yapiyorsun ya attığın dosyada hafizadan siliniyor o anlamda diyorlar. Sifirladiktan sonra ister pcye baglayip at istersen önceden flasha at otg ile flashla farketmezAllah razı olsun hepinizden.benim sormak istediğim rom dosyasını hangi aşamada telefonun hafızasına atacağız.hemen telefon a atmayın deniyor ya.onu anlayamadım
orangefox 3.31 ile flashladım E3004 This package is for raphaeli devices this is raphael. updater process enden with error 1..bu hatayı alıyorum .bunu nasıl çözerim acaba?ilginiz için teşekürler.kafayı yiycem denemediğim yöntem kalmadı. şuanki versiyonum V12.0.6.0 QFKINXMBende almıştım o hatayı. Twrp recovery değiştir orangefox recovery yükle. Orangefox recovery ile flashladim.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orangefox son sürüm yüklediğinize emin olunuz. 11.1. sürümü vardı onu indirip flashlayip orange fox ile yeniden denermisin ?orangefox 3.31 ile flashladım E3004 This package is for raphaeli devices this is raphael. updater process enden with error 1..bu hatayı alıyorum .bunu nasıl çözerim acaba?ilginiz için teşekürler.kafayı yiycem denemediğim yöntem kalmadı. şuanki versiyonum V12.0.6.0 QFKINXM