Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModMi 9T Pro/K20 Pro Gpu&Vulkan sürücüleri Güncelleme [module]
efdaloraaknsrgn Bende MasikX ve MiRoom da hata alıyordum. Selinux Mode Changer uygulamasıyla modu PERMİSSİVE yaparak kameraya bağlanılamadı sorunumu çözdüm. Upload ettim isterseniz bir deneyin hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam birde siz galiba LKT modülü kullanıyordunuz. Kullandığınız sadece LKT modülüyse onunla çakışma yapabilir LKT yi devre dışı bırakıp GPU modülünü yanlız başına kurup deneyebilirsiz.
Benim Cihazdaki çakışmanın sebebi Ses Modülleriydi çakışmayı SELinuxModeChanger uygulaması çözdü...
Güncellenmiş olmuyor hocam android 10 sisteminde v415 olarak geliyor zimba hocamın konu açıklamasında belirtiği gibi android 11 geliştirici sürümünden alınıp yapılan bir modül.
Ben MasikX ile v454 ü yükleyip kullanıyorum ama siz son sürümü yükleyebilirsiniz.
Hocam bazı modüllerle çakışma yapabiliyor. Bende de olmuştu ses modülü ile birlikte kullanınca... Ya modülü devre dışı bırakıp sadece Gpu Driver modülünü kullanacan yada bu modülden vazgeçecen. Bir üçüncü seçenek olarak bütün romlarda olmayabilir ama benim Cihazdaki kamera sorunu Selinux Mode Changer uygulamasıyla modu PERMİSSİVE yaparak çözülmüştü.