MIUI 12.5 MI 9T Pro / K20 Pro Global 12.5.1.0 RFKMIXM İndirme Bağlantısı

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Lim0n buyurun hocam :)
Ayarlar > Duvar Kağıdı > Sağ Altta Bulunan Profil Butonu > Duvar Kağıtları > Süper Duvar Kağıtları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Ayarlar > Duvar Kağıdı > Sağ Altta Bulunan Profil Butonu > Duvar Kağıtları > Süper Duvar Kağıtları

Teşekkürler hocam. Alıştığımızın dışında bi ekranla karşılaşınca ve uzun süre custom romlardan dolayı tema uygulamasına girmemize gerek kalmamasından dolayı benim için büyük bir yenilik oldu bu detay.yn~~

Son düzenleme:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Teşekkürler hocam. Alıştığımızın dışında bi ekranla karşılaşınca ve uzun süre custom romlardan dolayı tema uygulamasına girmememize gerek kalmamasından dolayı benim için büyük bir yenilik oldu bu detay.yn~~
Rica ederim hocam bundan önceki global romlarda da aynı yerdeydi :)

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Rica ederim hocam bundan önceki global romlarda da aynı yerdeydi :)
Ben global pek kullanmadım hocam. Siz kullanan birisiniz sanırım şu konuma göz atabilir misiniz birkaç merak ettiğim şey var çünkü.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Ben global pek kullanmadım hocam. Siz kullanan birisiniz sanırım şu konuma göz atabilir misiniz birkaç merak ettiğim şey var çünkü.
Hocam o tasarımsal yönlerini bende pek beğenmiyorum sebebi nedir bilmiyorum belki de uğraşmıyorlardır. Diğer telefonların globallerinde de öyle mi bilmiyorum elimde sadece 9T Pro olduğu için ama büyük ihtimalle öyledir. İnşallah en kısa güncellemelerde düzeltirler göze hitap etmiyor çünkü. Global rom kullanmam aslında ama MIUI da en stabil olduğu için aospdan dönersem genelde global tercihim oluyor ya da Eu 12.0.6.0.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam o tasarımsal yönlerini bende pek beğenmiyorum sebebi nedir bilmiyorum belki de uğraşmıyorlardır. Diğer telefonların globallerinde de öyle mi bilmiyorum elimde sadece 9T Pro olduğu için ama büyük ihtimalle öyledir. İnşallah en kısa güncellemelerde düzeltirler göze hitap etmiyor çünkü. Global rom kullanmam aslında ama MIUI da en stabil olduğu için aospdan dönersem genelde global tercihim oluyor ya da Eu 12.0.6.0.
Konularıma yorumlarıma göz gezdirirseniz 12.5 sürümü ile eu ve eu tabanlı tüm custom romlarda çok büyük bir rezillik ve yavaşlık olduğunu göreceksiniz. Çin için keşke tr dil desteği olsa diye çok kez dedim ya da bi yönelim olarak çin taban kullanan bir kaç custom rom kullanmak gerekli o hız için.
Ama sonunda globale 12.5 geldi ve o kağnılık o yavaşlık artık yok çok şükür.
Globalin tasarım ve birkaç eksikliği var düzelir mi derseniz sanmam çünkü uzun zamandır böyle. Sadece nedenini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum hocam.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Konularıma yorumlarıma göz gezdirirseniz 12.5 sürümü ile eu ve eu tabanlı tüm custom romlarda çok büyük bir rezillik ve yavaşlık olduğunu göreceksiniz. Çin için keşke tr dil desteği olsa diye çok kez dedim ya da bi yönelim olarak çin taban kullanan bir kaç custom rom kullanmak gerekli o hız için.
Ama sonunda globale 12.5 geldi ve o kağnılık o yavaşlık artık yok çok şükür.
Globalin tasarım ve birkaç eksikliği var düzelir mi derseniz sanmam çünkü uzun zamandır böyle. Sadecenedenini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum hocam.
Hocam o hantallık evet var o yüzden genelde aospda takılırım ama miui galerisi, dosya yöneticisi, hava durumu, sağlık, takvim uygulamaları vs olsun çok kullanışlı geliyor insana. Keşke Eu eski zamanlarındaki gibi akıcı sorunsuz bir sürüm çıkarsa da kalsak. Dediğiniz gibi China rom gayete akıcı. Çin tabanlı custom rom miui.pro var diye biliyorum hocam orayada bağış yaparak güncelleme alıp indirebiliyorsunuz bilginiz vardır. Bir süre kullandığımda gayet güzel ekstra özellikleri vardı ve stabildi denenebilecek bir rom son güncellemeleri nasıl bilmiyorum ama.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam o hantallık evet var o yüzden genelde aospda takılırım ama miui galerisi, dosya yöneticisi, hava durumu, sağlık, takvim uygulamaları vs olsun çok kullanışlı geliyor insana. Keşke Eu eski zamanlarındaki gibi akıcı sorunsuz bir sürüm çıkarsa da kalsak. Dediğiniz gibi China rom gayete akıcı. Çin tabanlı custom rom miui.pro var diye biliyorum hocam orayada bağış yaparak güncelleme alıp indirebiliyorsunuz bilginiz vardır. Bir süre kullandığımda gayet güzel ekstra özellikleri vardı ve stabildi denenebilecek bir rom son güncellemeleri nasıl bilmiyorum ama.
Gayet iyi hocam en son 21.6.9 sürümünü kullandım ve şimdi artık globaldeyim.
Yalnız sağlık uygulaması demişken globalde nedense yok. Apk mirror dan indirdim ve ne yazık ki ingilizce.
Eu dan umudu kesin zaten. Eski hallerini biliyorum çok çok iyiydi ama eskidendi işte. Çin romu çıktıktan yarım saat sonra kendi romlarını paylaşan, hiçbir düzenleme yapmayıp direkt ellerindeki eski kontrol edilmemiş paketi çakıp boot edilmesine bakıp romu yayınlıyorlar. Bu kadar özensiz canlıların da bir şeylerini kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Orijinal miui dan birkaç şey kesilip eklenmemiş durumda global sürüme. Umarım en yakın zamanda düzelir bu.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Gayet iyi hocam en son 21.6.9 sürümünü kullandım ve şimdi artık globaldeyim.
Yalnız sağlık uygulaması demişken globalde nedense yok. Apk mirror dan indirdim ve ne yazık ki ingilizce.
Eu dan umudu kesin zaten. Eski hallerini biliyorum çok çok iyiydi ama eskidendi işte. Çin romu çıktıktan yarım saat sonra kendi romlarını paylaşan, hiçbir düzenleme yapmayıp direkt ellerindeki eski kontrol edilmemiş paketi çakıp boot edilmesine bakıp romu yayınlıyorlar. Bu kadar özensiz canlıların da bir şeylerini kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Orijinal miui dan birkaç şey kesilip eklenmemiş durumda global sürüme. Umarım en yakın zamanda düzelir bu.
Bende böyle düşünüyorum hocam ya global ya aosp eskiden bir çok custom rom arasında kararsız kalırken şimdi sadece Eu ya kalmış durumdayız ne günlerdi be MiRoom, Masik, RevOS vs arasında mekik döşediğimiz zamanlar :)

ysnozd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
arkadaşlar dün bu romu yüklerken fastbota düştüm. zar zor xiomi tools v2 ile kendisi bi rom kurdu. şuan twrp ne denediysem kuramadım. twrp.img can not load diyor. bu romu xiaomi tools v2 ile pc üzerinden kurmayı denedim. her romu kuruyo bunu kurmuyo. neden?

Üst Alt