Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Arrow OS Rom Android 10 (UnOffical) 06.01.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Bu romda AOD yok mu ?

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Arrow kurdum ve kullanıyorum özelleştirme neredeyse hiç yok denecek kadar az ama benim için o çok da önemli değil bilgisayara EvolutionX'de indirdim bunda sorun yaşarsam direkt ona geçeceğim ama artık sabit bir rom kurup onda kalmak istiyorum :) Sırf bu yüzden gidip bi iPhone SE 2020 alasım var valla rom atmaktan telefonu kullanamıyorum :D
Hocam bu romu kurmussunuz memnunsunuz sanırım.sizinle beklentilerimiz benzer ben de fazla bir özelleştirme arayışında değilim.ancak aradığım birkaç özellik var kullanışlı bulduğum. Bu rom günü her türlü çıkarır bence ağır oyun oynamiyorsaniz. Sabit Roma gecmeden evvel havoc rom 26/09 unofficial olanını pico paketle denemenizi öneririm.

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Havoc bildiğim kadarıyla Android 10 tabanlı özelleştirmeye çok hevesim yok ama güncel olması önemli o yüzden eğer bu romda sıkıntı yaşarsam EvolutionX kullanacağım onda da sıkıntı yaşarsam mecburen geri MIUI Beta'ya dönüş gibi görünüyor. Bu arada hiç oyun oynamam telefonda.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Anladım hocam ben de sadeliğini sevmiştim açıkçası. Havoc a geçmenin tek sebebi parmak izi konusu oldu. Denedigim en iyi parmak izi havocta sanırım.arrowda oyun oynamiyorsaniz güzel bir pil sağlığı ile 10 saat ekran süresi alacağınızı düşünüyorum.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Hocam bu romu denedim ve birkaç cümle yazayım dedim.
Rom son derece sade, özelleştirme imkani fazla yok. Ancak iddia ettikleri de zaten bu. Sade ve yalnızca gerekli özelleştirmeler sunma amacindalar. Bence bu çok da mantıksız değil kullanılmayacak bir sürü özelleştirmenin olması şahsen benim için çok da önemli değil Ancak böyle bir imkan olması çeşitlilik açısından bazı kullanıcılar için faydalı olacaktır. Roma hergün güncelleme geliyor. Bu güncelleme konusunda hassas olanlar için güzel bir ayrıntı. Şarj konusunda kullanıcıları üzmeyeceğini düşünüyorum. Ben oyun hariç 8 saat ekran 30 saat bekleme gibi değerler elde ettim ancak birkaç şarj daha kullanmaya devam etseydim 10 saati rahatlıkla göreceğini düşünüyorum. (Ölçtüğüm değerler yaklasiktir) Gelelim beğenmediklerime. Öncelikle parmak izi okuyucu istediğim seviyede çalışmıyor. Bu konuda Havoc rom kullananların beğenmeyeceğini düşünüyorum. Bir diğer beğenmediğim nokta ise şifremizi girdiğimizde her seferinde Enter tuşuna basmamız gerekiyor doğru kombinasyonu girdiğinde tuşları otomatik aç gibi bir seçenek yok. Bunların dışında akıcılık olsun takılma donma vesaire gibi Herhangi bir problem yaşamadım. Tekrar kullanır mıyım derseniz havoc ve bliss ten sonra üçüncü sıraya yazarım büyük ihtimalle.
Umarım faydalı olmuştur.
İyi forumlar
Bir düzeltme yapmam gerekiyor. Bu romu ilk denedigimde ya sürümden kaynaklı ya da benim hatamdan dolayı parmak izi okuyucunun istediğim seviyede çalışmadığından dem vurmuştum ancak dün itibariyle tekrardan bu roma geçtim. Parmak izi gayet iyi ve stabil çalışıyor. İlk mesajı okuyan birilerini yanlış yönlendirmemek adına düzeltme ihtiyacı hissettim.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
süvari2019, hocam kullandığınız sürüm yanılmıyorsam official ve Android 11 konusu açılmıştı. Karışıklık olmaması adına linkini bırakıyorum. Çünkü yorum yaptığımız rom ile buradaki aynı değil.
Rom - [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 [9T Pro | K20 Pro] Günlük Güncelleme Alır ...2021
Hocam çok haklısınız. Ben ilk mesajı yazdığımda official için olan başlığı acmamistiniz henüz. Dolayısıyla bu mesajım insanları yanıltabilir düşüncesiyle buraya yazdım.
İlginize teşekkür ederim

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam çok haklısınız. Ben ilk mesajı yazdığımda official için olan başlığı acmamistiniz henüz. Dolayısıyla bu mesajım insanları yanıltabilir düşüncesiyle buraya yazdım.
İlginize teşekkür ederim
Doğrudur haklısınız hocam, bende arkadaşlarımız yanlış yönlenmesin ve konuya göre hareket etmesinler diye yazdım, kusurum varsa affola...

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Doğrudur haklısınız hocam, bende arkadaşlarımız yanlış yönlenmesin ve konuya göre hareket etmesinler diye yazdım, kusurum varsa affola...
Estağfurullah üstadım ne kusuru. Sizin emeğiniz de hakkınız da ödenmez. Ne öğreniyorsak sizin gibi değerli Ustadlardan öğreniyoruz. Artık official başlıktan devam ederiz.
Saygılar

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Estağfurullah üstadım ne kusuru. Sizin emeğiniz de hakkınız da ödenmez. Ne öğreniyorsak sizin gibi değerli Ustadlardan öğreniyoruz. Artık official başlıktan devam ederiz.
Saygılar
Eyvallah hocam ne hakkı, bilgi paylaştıkça güzel ve etkili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt