Yardım Mi 9T Pro İnstagram Hikaye Sorunu !

estvineri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıza
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 9t Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar.

İnstagramda hikayede video paylaşımında 15 sn den sonrasını paylaşmıyo ve hata veriyo. İndirmeye çalıştığımda da hata veriyo. Miui 11 e geçtiğimde başladı sorun bi çözüm bulamadım. Bu hatayla karşılaşan başka kimse varmı? Yardımcı olabilirmisiniz.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu akşam onla uğraşmaya başlıcam bakalım ne olucak
Garantinizin gideceğini unutmayın. Bootloader kilidiniz tekrar kapatılsa bile garanti şirketleri bootloader kilidinin açıldığını anlayabiliyor ve telefonu garanti dışı yapabiliyor

Oyla:

estvineri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıza
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
1
Garantinizin gideceğini unutmayın. Bootloader kilidiniz tekrar kapatılsa bile garanti şirketleri bootloader kilidinin açıldığını anlayabiliyor ve telefonu garanti dışı yapabiliyor
Uyarınız için teşekkür ederim. Zaten 1 sene oldu şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamam inş ☺️

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Uyarınız için teşekkür ederim. Zaten 1 sene oldu şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamam inş ☺
MIUI 12 gelecek isterseniz bekleyin biraz Haziran başı gibi gelir diye düşünüyorum ilk parti Haziran'da gelecek diye okumuştum 9t pro da ilk dağıtım yapılacak cihazlar arasında

Oyla:

estvineri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıza
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
1
MIUI 12 gelecek isterseniz bekleyin biraz Haziran başı gibi gelir diye düşünüyorum ilk parti Haziran'da gelecek diye okumuştum 9t pro da ilk dağıtım yapılacak cihazlar arasında
Aslında doğru söylüyosunuz okadar beklemişim 2 ay daha bekleyebilirim sanırsam ☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi sorum daha olucak ben bu telefonu garantiye göndersem sırf bu sebepten dolayı bi çözüme kavuşurmu acaba benim düşüncem boşuna göndermiş olurum gibi sizinde fikrinizi almak isterim ☺️

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Aslında doğru söylüyosunuz okadar beklemişim 2 ay daha bekleyebilirim sanırsam ☺

Bi sorum daha olucak ben bu telefonu garantiye göndersem sırf bu sebepten dolayı bi çözüme kavuşurmu acaba benim düşüncem boşuna göndermiş olurum gibi sizinde fikrinizi almak isterim ☺
İnanın garantiye gönderip de sonuç alıp da memnun kalan kişi sayısı az hatta bazıları ni daha çok bozuyorlar bence sonuç sıfır olur :D

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Aslında doğru söylüyosunuz okadar beklemişim 2 ay daha bekleyebilirim sanırsam ☺

Bi sorum daha olucak ben bu telefonu garantiye göndersem sırf bu sebepten dolayı bi çözüme kavuşurmu acaba benim düşüncem boşuna göndermiş olurum gibi sizinde fikrinizi almak isterim ☺
Sorun telefonda değil Instagram uygulamasında derler muhtemelen geri gönderirler

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam bu arada sizin rom 11.0.3 yeni sürüm çıkmış 11.0.4 deneyin isterseniz ota dan kendiniz yükleyebilirsiniz

Konuyu inceleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

estvineri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıza
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
1
Hocam bu arada sizin rom 11.0.3 yeni sürüm çıkmış 11.0.4 deneyin isterseniz ota dan kendiniz yükleyebilirsiniz

Konuyu inceleyebilirsiniz
Denedim kardeş aynı değişen bişe yok ☺️

Oyla:
Üst Alt