Soru Mi 9t pro imei kaydı sonrası birkaç önemli soru

sernames

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yilmaz
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
3
Arkadaşlar merhaba,
Telefoncudan imei kaydı olmayan global sürüm bir mi 9t pro aldım. Bana cihazı bir ay kullan gel, imei atarız denildi. İmei atılma islemi sonrasında güncellemelerle ilgili bir sıkıntın olmaz dedi. Size birkaç sorum olacak.

Imei atılan bir cihaz ota üzerinden güncelleme alabiliyor mu?
Imei atma işleminden sonra, cihazı telefon ayarlarından sıfırlayınca imei gidiyor mu?

Yardımcı olabilir misiniz acaba, teşekkürler.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Sıfırlama için twrp den wipe kullanabilirsin IMEI gitmez

Mi flash kullanabilirsin sorun yapmaz.

Ben globali daha stabil buluyorum.

Güncellemeler de hiç bir sorun çıkmaz globalde ota dan gelir zaten. En kotu twrp ile paket yüklersin (ekran kilidi şifre vesaire herşeyi kaldırıp öyle güncelle sonra sorun yaşama)

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam konu başındaki mesajlarınızı okudum. Sizin imei işlemi yapan eleman adam gibi yapamamış demek ki sorun yaşıyorsunuz, kaç tane cihaza imei kaydı yaptım hiç sıkıntılı geri dönüş olmadı.(Sattığım cihazlara kayıt yapıyorum, kayıt için mesaj atmayınız lütfen) umarım çözebilmişsinizdir..
K20 pro yazma meselesine gelince, ekte verdiğim dosyayı twrp üzerinden flaşlarsanız açılışta redmi yerine mi yazar, telefon modelinde de 9t pro yazar.

Ekli dosyalar

• acilis_mi_yazi.zip
    1,9 MB · Görüntüleme: 63
Oyla:

Thesado

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sadık
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
0
Globalde de devam edebilirsiniz tabi ki imei işlemi sonrası. O zaman da dediğiniz gibi sıfırlama işlemi yapmazsanız çok büyük ihtimalle sıkıntı olmaz.
Bunu nasıl yapıyoruz. Ayrıca anladığım kadarı ile bu şekilde twrp kurmamuza gerek yok sanırım yanlışmı anladım. Ben sıfırlamadan imei repair yapmak istiyorum. Faydalanacağımız bir konu varmı? Cevabınız için teşekkür ederim.

Oyla:

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Hocam konu başındaki mesajlarınızı okudum. Sizin imei işlemi yapan eleman adam gibi yapamamış demek ki sorun yaşıyorsunuz, kaç tane cihaza imei kaydı yaptım hiç sıkıntılı geri dönüş olmadı.(Sattığım cihazlara kayıt yapıyorum, kayıt için mesaj atmayınız lütfen) umarım çözebilmişsinizdir..
K20 pro yazma meselesine gelince, ekte verdiğim dosyayı twrp üzerinden flaşlarsanız açılışta redmi yerine mi yazar, telefon modelinde de 9t pro yazar.
Teşekkür ederim, sorunu çözdük aynen teşekkür ederim dosya içinde

Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

haszen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Konular
1
Teşekkür ederim, sorunu çözdük aynen teşekkür ederim dosya içinde

Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmei sonrası bazen şebeke çekmemesi sorununu nasıl çözdünüz.Bazen ulaşılamıyor diyor bazen çekmiyor.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
İmei sonrası bazen şebeke çekmemesi sorununu nasıl çözdünüz.Bazen ulaşılamıyor diyor bazen çekmiyor.
hatalı imei işlemi yapılmış doğru qcn dosyasıyla olması gereken şekilde tekrar işlem yapılması gerekiyor

Oyla:

toprakadam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdulakturk
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
tlf da
hatalı imei işlemi yapılmış doğru qcn dosyasıyla olması gereken şekilde tekrar işlem yapılması gerekiyor
tlf da global sürüm 11.04 vardı plaka icin tlf cuya götürdük işlem yaptıktan sonra şebeke gelmıyordu o da global 10.03 yüklemiş hiç güzel olmamış
miflashla pc den fast bood tan11.04 yüklesem şebeke sorunu yaparmı

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
tlf da

tlf da global sürüm 11.04 vardı plaka icin tlf cuya götürdük işlem yaptıktan sonra şebeke gelmıyordu o da global 10.03 yüklemiş hiç güzel olmamış
miflashla pc den fast bood tan11.04 yüklesem şebeke sorunu yaparmı
Kullandiginiz rom sebeke ile ilgili herhangi birseyi etkilemez. İstediginiz romu yukleyebilirsiniz

Oyla:

toprakadam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdulakturk
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
Kullandiginiz rom sebeke ile ilgili herhangi birseyi etkilemez. İstediginiz romu yukleyebilirsiniz
Mi 9T Pro / K20 Pro Global Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKMIXM
daha önce bu rom yüklüydü pc ye indirmiştim pc den fastboot tan yükleyecem şebeke sorunu yaratmasa
peki hocam tlf cu neden eski sürümü yükledi
bi sen cvb verdin tşkler

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Mi 9T Pro / K20 Pro Global Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKMIXM
daha önce bu rom yüklüydü pc ye indirmiştim pc den fastboot tan yükleyecem şebeke sorunu yaratmasa
peki hocam tlf cu neden eski sürümü yükledi
bi sen cvb verdin tşkler
Hocam nedenini bilmiyorum ama inan telefoncuyum diye gecinen insanlar xiaomi hakkinda neredeyse hicbirsey bilmiyor. Bildikleri de hep yanlış seyler. Merak ettiginiz hersey sitemizde onemli ipuclari kisminda var vakit buldukca inceleyin cihaziniz hakkinda bilgi sahibi olun

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Hocam nedenini bilmiyorum ama inan telefoncuyum diye gecinen insanlar xiaomi hakkinda neredeyse hicbirsey bilmiyor. Bildikleri de hep yanlış seyler. Merak ettiginiz hersey sitemizde onemli ipuclari kisminda var vakit buldukca inceleyin cihaziniz hakkinda bilgi sahibi olun
Aynen katılıyorum hocam.

Oyla:
Üst Alt