Çözüldü mi 9t pro global twrp üzerinden güncelleme

hares42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 9t pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hayyırlı Geceler öncelikle . mi 9t pro cihazımda twrp ve root var ve malum yolla imei işlemi yapıldı. Ben Cihazda Global Rom Kullanıyorum. global romda ota dan gelen güncellemeleri yüklediğimizde telefonun açılmaması gibi sorunlarla karşılaşılıyormuş (Aldığım Yer Söyledi). Ben Twrp Root Ve İmei Uçmadan Gelen Güncellemeleri Twrp Üzerinden Kurabilirmiyim? Bu İşlemi Yaptığğımda Cihazdaki Veriler Silinirmi? Ve Güncelleme Dosyasını Nerden Edinmeliyim ?

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Anladım Hocam. Direk İnstall Diyip Twrp İçin Olan Zip Dosyasını Kurmamız Yeterli Oluyor.

Tam Olarak Anlayamadım? Şimdi Güncelleme Dosyasını Flashladıktan Sonra Magiski Tekrardanmı Flashlamam Gerekiyor? Twrpnin Kalıcı Olması Nasıl Oluyor? Bu Konularda Biraz Acemiyim
evet kardeşim güncelleme yaptıktan sonra magiski tekrar flaslaman lazım twrpden

Oyla:

hares42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 9t pro
Konular
14
Her rom kurulumunda magisk gider hocam yapacağınız şey şu romu twrp üzerinden kurun cihazda magisk zipi de kalsın romdan sonra zipi de flaşlayın ki rootlansın cihaz
Anladım Hocam . Çok Teşekkürler Hayırlı Gecelr.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Romu Flashladıktan Sonra Extradan Magiski Flashlamam. Twrp Ve Rootun Gitmemesini Sağlıyor Yani. Anladım Hocam Çok Teşekkürler. Hayırlı Geceler.
Evet hocam aynen öyle rica ederim hayırlı geceler dilerim

Oyla:

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Merhabalar ,tamamını yaptık diyelim root flashlamak hariç bu durumda yeni rom kurulmuş olup,yeniden boot ettiğimizde twrp uçup klasik boot menüden mi cihaz boot eder açılır yoksa açılmaz mı ? Yani romu kurmuş olup TWRP yi feda edip romu klasik boot ile kullanabilirmiyiz Teşekkürlerimle.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar ,tamamını yaptık diyelim root flashlamak hariç bu durumda yeni rom kurulmuş olup,yeniden boot ettiğimizde twrp uçup klasik boot menüden mi cihaz boot eder açılır yoksa açılmaz mı ? Yani romu kurmuş olup TWRP yi feda edip romu klasik boot ile kullanabilirmiyiz Teşekkürlerimle.

Custom rom geçişlerinde TWRP silinmez yani klasik boot menüsü gelmez ama twrp üzerinden stock/global/fabrika rom kurar ve magisk (root) kurmaz iseniz TWRP silinir ve klasik boot menüsü gelir.

Son düzenleme:
Oyla:

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Üstadım teşekkürlerimle saat 15.30 u bekliyorum kilit açılacakta,yükleyeceğim rom Mi9 Lite için Eu rom.Bildiğim Eu forumun romu ve gereksiz şeyler yok içinde ayrıca miu rehber,kayıt ve telefon uygulamasının olduğu benim derdimde bu uygulamaların olması rootsuz olması ve globele en yakın olup sıkıntısız sorunsuz olması,banka uygulamalarında sorun yaşamak istemiyorum.Rootla fazla ilgim yok ihtiyarladık artık onu ekleyip çıkaracağım,Note 2 ye 3 romu kuracağım Note uygulamasının 5 tekini kuracağım kamera şunun kamerası olsun vs gibi isteklerim yok ne kadar para o kadar köfte tamam.Sıkıntısız çalışsın ve pil ömründe eksiklik olmasın gerektiğinde arama kaydı tutsun benim için tamadır...
Bu rom için de duyduğum root taşımadığı,o zaman,twrp kalırsa benim için kaymaklı ekmek kadayıfı olur diğer güvenlik ve yedeklerim için..
Teşekkür tekrar ederim.

Oyla:
Üst Alt