Soru Mi 9T Pro gelmeyen güncelleme!

saliih.aliis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih Alış
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
7
Neden 10.3.3 sürümünde kaldım anlamadım. Millet 11 kullanıyor. Stabil 11 güncellemesi OTA gelmiyor sebebi nedir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ogulcankilic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
2
sitesinde sayfa sonunda Phase 1 deki telefonlar (October 22 - October 31) arasında dağıtılacaktı. sonra Phase 2 deki telefonlara güncelleme gelecekti. şimdiye kadar gelmesi lazımdı güncellemenin. resmi kaynaklardan takip edebileceğimiz bir site yok mu kimse neyin ne zaman olacağını bilmiyor.
Ustam bölgeyi abd yap sonra kontrol et güncellemeyi tekrar. ozaman alacaksın diyorum okumuyorsunuz sanırım kameradan galeriye geçişte türkçe dilde sıkıntı var Türkiye bölgesine yayımlamıyolar o yüzden çözülünce Türkiye içinde yayımlanır.

Oyla:

Hakanbkrc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan bkrc
Cihazım
Hakan
Konular
12
MI 9 SE'de hiçbir custom rom orjinal romları kadar iyi çalışmıyor.Xiaomi'nin artık arka plana attığı telefonlarda genelde custom romlar daha başarılı.

Bende K20 pro var eu rom stabil 11.05. var gayet iyi kanıya nerden vardınız hocam globalde kullandım pil bunda daha iyi

Oyla:

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
En iyisi global rom için 10.3.3 Miui 11 gelse dahi ekran süresi daha düşük olacaktır. Klasik android telefonlar...

Oyla:

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Neden 10.3.3 sürümünde kaldım anlamadım. Millet 11 kullanıyor. Stabil 11 güncellemesi OTA gelmiyor sebebi nedir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeş sakın geçme sarj olayı azalıyor pek bir bataryayı erkenden öldürüyor bölge değiştirince gğncelelme alıyor son güncellemeleri yğklüyor hepsini sonda ama miu 11 sarj konusunda %40 daha çabuk bitiyor miua 10.3.3 göre rom rot atılmadı cihaza orjinal güncelleme yapıldı aklın varsa bu sevdadan vaz geç bende 10.3.3 dönmeyi düşünüyorum pili düşünüyorum erkendne öldürmemek gerek para verdik sonuçta pili bu kadar hızlı tüketirse elbette pil performansı ve donanımsal sorunları getirecek. Aklın varsa uğraşma erken en az 6 ay sonra gğncellemeler değişince dene yoksa sıkıntı

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Kardeş sakın geçme sarj olayı azalıyor pek bir bataryayı erkenden öldürüyor bölge değiştirince gğncelelme alıyor son güncellemeleri yğklüyor hepsini sonda ama miu 11 sarj konusunda %40 daha çabuk bitiyor miua 10.3.3 göre rom rot atılmadı cihaza orjinal güncelleme yapıldı aklın varsa bu sevdadan vaz geç bende 10.3.3 dönmeyi düşünüyorum pili düşünüyorum erkendne öldürmemek gerek para verdik sonuçta pili bu kadar hızlı tüketirse elbette pil performansı ve donanımsal sorunları getirecek. Aklın varsa uğraşma erken en az 6 ay sonra gğncellemeler değişince dene yoksa sıkıntı
Sifirla cihazı. Her android telefon yazılım güncellemesinden sonra böyle sorunlar çıkarabiliyor sıfırlayın düzelir.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serkanulucay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
0
Geldi de ne oldu. Kameradan galeriye geçiş sorunu olduğundan telefonu ingilizce olarak kullanıyorum. Herşeyi düzelttikten sonra yayınlamaları daha iyi. Çok bir şey kaybetmediniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamaların android Q ile uyumlu değilse böyle şeylerle karşılaşmak doğal. Kullandığım uygulamalar güncellendikçe batarya sorunum bitti benim.

Oyla:

saliih.aliis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih Alış
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
7
benim sorumu anlamıyorsunuz ki. ben STABİL sürüm neden gelmiyor diyorum. beta sürecine dahil olduğunu bilmeden güncelleyenler ve bölgesini ALMANYA yapıp beta sürüm indiren arkadaşlar açtığım konunun içine ettiniz.

ben telefonu aldığım zaman en son STABİL GLOBAL sürüm 10.3.3.0 sürümü neyse onu kullanıyorum. o zamandan beri STABİL sürüm yayınlamadılar. bu kadar uzun süre yayınlamayacaklarını beklemiyordum. anladığım kadarıyla global sürüm kullanıcısı az olduğundan güncellemeleri pek sallamıyor firma!!

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
benim sorumu anlamıyorsunuz ki. ben STABİL sürüm neden gelmiyor diyorum. beta sürecine dahil olduğunu bilmeden güncelleyenler ve bölgesini ALMANYA yapıp beta sürüm indiren arkadaşlar açtığım konunun içine ettiniz.

ben telefonu aldığım zaman en son STABİL GLOBAL sürüm 10.3.3.0 sürümü neyse onu kullanıyorum. o zamandan beri STABİL sürüm yayınlamadılar. bu kadar uzun süre yayınlamayacaklarını beklemiyordum. anladığım kadarıyla global sürüm kullanıcısı az olduğundan güncellemeleri pek sallamıyor firma!!
Cevap basit global romu fastboot ile atmışlardır ki öyle gözüküor twrp ile atılan 10.3.3.0 recovery rom ların hepsi güncellemeyi aldı benimde öyle twrp den recovery atarsam 10.3.3.0 güncelleme alıyor hemen fastboot ile atarsam sizdeki gibi güncelleme gelmiyor bl kilidiniz açıksa twrp den recovery zip ile yükleyin ama ota romu indirip yükleyebilirsiniz Rom - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM burdan ota olanı indirip güncelleme kısmından paket seçip deyip güncelleme yaparsın hayırlı olsun aynı şey zaten ota link yüklemek için bl kilidi vs ye gerek yoktur.

Oyla:

ogulcankilic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
2

Bence sizin anlamadığınız güncellemenin yayımlandığı. Galeri uygulamasının türkçede problemi olduğu için Türkiye için sadece erişime kapalı. Miui 11 eea sürümdeyim hiç bir problem yok bunun dışında gayet stabil çalışıyor 8-9 saat ekran süresi alıyorum. Sitesine girerseniz sürümüde görürsünüz ve bunun beta değil stabil sürüm olduğunu anlarsınız bölgeyi değiştirip güncellemeyi alınca beta olmuyor.

Oyla:
Üst Alt