Nanolar ekrani kapliyor. kenarlari siyah degil ve esnek oldugu icin ekrana tam oturuyor normalde. Tabi normal ekran jelatininin biraz daha kalini ve biraz daha yumusak bir malzeme. Bana guven vermedi
Ben kenari siyah olan camlardan kullaniyorum. Atma olayi olmadi. Tek dezavantaji ekranin kenarlarindan biraz goturmesi
9t icin sorun degil de pro icin sorun... Nanolar guzel oturuyor ama koruma konusunda suphelerim var. Tempered camlarin kenarinda bosluk oluyor. Yaninda verilen yag benzeri madde ile bu bosluk dolduruluyor ama bir sure sonra o madde cikiyor. Kenarlaei siyah olan camlar ise ekrandan çaliyor biraz. Ben de arayistayim biraz kavisli cam ariyorum. Bir kac tane denedim ama bulamadim malesef. Yabanci forumlarda da yok
Nanolar guzel oturuyor zaten de cok incelerMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
sunu izlesene.burdaki nano guzel oturuyor gibi gordum.
Cizilmeden cok kirilmama onemli benim icin. Kenarlardan az bir sey kaybediyorum sadece (kenari siyah camlardan kullaniyorum)bosver ince olsun.cizilmelere korusun ve kenarlardan bosluk yapmasin yeter.
TRY 62.57 | Redmi K20 Pro cam ekran koruyucu NILLKIN İnanılmaz H/H + PRO 9H xiaomi mi 9t temperli cam koruyucu redmi k20 mi 9T Probosver ince olsun.cizilmelere korusun ve kenarlardan bosluk yapmasin yeter.
Bunu kullandiniz mi? Ekrandan çaliyor mu?TRY 62.57 | Redmi K20 Pro cam ekran koruyucu NILLKIN İnanılmaz H/H + PRO 9H xiaomi mi 9t temperli cam koruyucu redmi k20 mi 9T Pro
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yorumlar karışık. bazıları çaldığını söylüyor. gelince net yorumu yapacağımBunu kullandiniz mi? Ekrandan çaliyor mu?