teşekkür ederimHayırlı olsun, keyifle kullanın Hocam
Söylediklerinize bakacagimBlitzpower 6d Nano glass ekran koruyucu,
Zore fiber Nano koruyucu onerilenler arasında.
Yakın zamanda Zore fiberi alıp deneyecegim
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9t icin sorun degil de pro icin sorun... Nanolar guzel oturuyor ama koruma konusunda suphelerim var. Tempered camlarin kenarinda bosluk oluyor. Yaninda verilen yag benzeri madde ile bu bosluk dolduruluyor ama bir sure sonra o madde cikiyor. Kenarlaei siyah olan camlar ise ekrandan çaliyor biraz. Ben de arayistayim biraz kavisli cam ariyorum. Bir kac tane denedim ama bulamadim malesef. Yabanci forumlarda da yok
Yanlis yaptiginiz bir sey yok malesef. Yurtdisi sitelerde falan da iki telefon icin de ayni urunu gonderiyorlar. Ayri ayri gibi satanlar da aynisini gonderiyor. Ben simdilik ekrandan biraz feragat edip kenarlari siyah olanlardan kullaniyorum. Keske hafif kavislisini uretseler ama pek de umutlu degilimteşekkür ederim
Söylediklerinize bakacagim
bugün eminonunden tam 5 adet tampered aldım ve kenarları oturmadı.kenarlari boşluk kaldı.demekki ekranda hafif bir kavis var mi9t ye göre.ben bunu gözden kaçırdım.hatta ilk ekran koruyucusu taktım.Allah Allah dedim acaba ben mi yanlış yaptım derken 2.taktim aynı şey oldu.
Blitzpowerın nanosunu aldım kenarlardan ufak boşlukları var süper, kenarları tam oturanlar bir süre sonra potluk yapıyor çıkartıp çöpe atıyorsun tavsiye etmem.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben bunu aldım sana da tavsiye ederim.
boşluk dediginiz ekrana ufakmi kaliyor?