Yardım Mi 9t pro ekran değişimi sonrası parmak izi sorunu

sonerunac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
note 7
Konular
2
Merhaba mi 9t pro cihazım teknik servise gönderdim ekran ortasında beyaz bir çizgi vardı değiştirdiler. Ama parmak izi eklerken telefon kapanıp açılıyor tekrar gönderdim başka ekran taktılar ve hala aynı eski ekrana takınca çalışıyor ama yeni ekran da kendi kendine kapanıp açılıyor bu sorun neyden dolayıdır. Yazılımsal olabilir mi eu rom son versiyon yüklü

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Merhaba mi 9t pro cihazım teknik servise gönderdim ekran ortasında beyaz bir çizgi vardı değiştirdiler. Ama parmak izi eklerken telefon kapanıp açılıyor tekrar gönderdim başka ekran taktılar ve hala aynı eski ekrana takınca çalışıyor ama yeni ekran da kendi kendine kapanıp açılıyor bu sorun neyden dolayıdır. Yazılımsal olabilir mi eu rom son versiyon yüklü
global v10 ya da v11 e geç hocam, bende de aynısı oluyor. miflash ile fastboot rom yükle

sonerunac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global v10 ya da v11 e geç hocam, bende de aynısı oluyor. miflash ile fastboot rom yükle
halletim hocam ekran uyuşmazlığından dolayı bu hatayı alıyordum başka ekran takıldı sorun düzeldi teşekkür ederim

Üst Alt