Yardım Mi 9T Pro dan Note 9 Pro geçiş

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Arkadaşlar cihazımı sattım ve bu cihazı almak istiyorum. Sizce almalımıyım? Alırken dikkat etmem gereken tavsiyeler nelerdir? İmei kayıtlı alacağım?

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Kardeşim güzel telefon ben hakkını yemem merak etme. Her telefon bataryası yazılımı aynı değildir malesef. Ki o yüzden ekran verme süreleri farklıdır. 2. olarak telefonun arkası cam olduğu için telefon çok ısınıyor demiyorum ısıyı çok çabuk şekilde kullanıcıya yansıtıyor buda rahatsızlık veriyor. 3. olarak 108 mp demişsin ama megapikselin ne olduğunu bilmiyorsun sanırım. Lensinde çok önemi var.
Note 9s kullanıyorum bunların da arkası cam ama 2 saat pubg cod oynuyorum ılımıyor bile.Onun dışında zaten yurtdışı alıyosunuz ekran paneli huaxing seçin.Güzel telefon yüzde 20 de 10.5 saat ekran süresi alıyorum oyun sosyal medya vs

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Arkadaşlar cihazımı sattım ve bu cihazı almak istiyorum. Sizce almalımıyım? Alırken dikkat etmem gereken tavsiyeler nelerdir? İmei kayıtlı alacağım?
telefon doğrulamam olmadığı için özel mesaj atamıyorum iki tip panel var biri tianma biri huaxing.Bendeki tianma ama geçmişi kirli bir marka ghost screen vakaları var siz huaxing seçin

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Note 9s kullanıyorum bunların da arkası cam ama 2 saat pubg cod oynuyorum ılımıyor bile.Onun dışında zaten yurtdışı alıyosunuz ekran paneli huaxing seçin.Güzel telefon yüzde 20 de 10.5 saat ekran süresi alıyorum oyun sosyal medya vs
telefon doğrulamam olmadığı için özel mesaj atamıyorum iki tip panel var biri tianma biri huaxing.Bendeki tianma ama geçmişi kirli bir marka ghost screen vakaları var siz huaxing seçin
Bunu nerden anlıyabilirim ? Nasıl öğreniyoruz? Ayrıca Mi Note 10 alma şansımda var imei kayıtlı şekilde sizce değer mi farka ?

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Bunu nerden anlıyabilirim ? Nasıl öğreniyoruz? Ayrıca Mi Note 10 alma şansımda var imei kayıtlı şekilde sizce değer mi farka ?
ısı problemi yaşarsınız.Telefonun ayarlar bölümünden bakılıyor forumda anlatıyor bulabilirsiniz

Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bence mi note 10 lite'a bakın bari.Hiç değilse ekran olarak tatmin eder ve aratmaz.

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
En azından kullandığım telefonun verdiği batarya performansını biliyor ve Note 9 Pronun bana vereceği ( yorumlara dayanarak) pil performansını tahmin edebiliyorum. Açıkcası bütçem 3500 lakin oyun oynamıyorum artık sarmıyor pc varken. Kamerası iyi olsun yeterli diyorum. Hı çokda para veresim gelmiyor telefonlara :) Note 10 Pro kullanıcısıysanız özelden konuşmak isterim o telefon hakkında müsadeniz varsa ? seco.can.can
sorun yok hocam ne istersen sorabilirsin 3 aydır kullanıyorum cihazı :)

Oyla:

Aliemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
METİN KÖKSAL
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
5
sorun yok hocam ne istersen sorabilirsin 3 aydır kullanıyorum cihazı :)
Ben Note 8 pro dan, Note 9 Pro ya geçiş yaptım. Ve memnun kalmadım. Arkadaşın dediği gibi ekran süresi uzun. Note 8 pro ya göre ısınma problemi az.
Ama ben ciddi akıcılık sorunu yaşıyorum. Sayfayı kaydirirken sık sık takılıyor. Note 8 pro çok iyiydi.
Bunun sebebi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Birde panel tipini nerden gorebilirim

Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Ben Note 8 pro dan, Note 9 Pro ya geçiş yaptım. Ve memnun kalmadım. Arkadaşın dediği gibi ekran süresi uzun. Note 8 pro ya göre ısınma problemi az.
Ama ben ciddi akıcılık sorunu yaşıyorum. Sayfayı kaydirirken sık sık takılıyor. Note 8 pro çok iyiydi.
Bunun sebebi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Birde panel tipini nerden gorebilirim
Yeni cihaz yazılımsal sorunlar ve mtk işlemci akıcılıgı snapdragonda bence yok.

Oyla:
Üst Alt