Yardım Mi 9T Pro dan Note 9 Pro geçiş

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Arkadaşlar cihazımı sattım ve bu cihazı almak istiyorum. Sizce almalımıyım? Alırken dikkat etmem gereken tavsiyeler nelerdir? İmei kayıtlı alacağım?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Forumdaki konulara göz atmanızı öneririm. Pişman olanlar gördüm.

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
hocam garip benzetme olacak ama mi serisi renault redmi serisi dacia gibi düşünün hem üst seviye bir cihazdan orta seviye cihaza geçmek çok sağlıklı değil gibi bence :)

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
hocam garip benzetme olacak ama mi serisi renault redmi serisi dacia gibi düşünün hem üst seviye bir cihazdan orta seviye cihaza geçmek çok sağlıklı değil gibi bence :)
Hocam Mi 9T Pro sadece oyun performansı güzel. Lakin arkası cam olduğu için ısınmayı deli gibi kullanıcıya yansıtıyor zaten o zevk de gidiyor. Günlük kullanımda apayrı bir hızı yok. Kamera desen beğenmiyorum. Pil desen Amoled ekrana 4000 mAh vs... Ayrıca 2800 sattım bunu 2000 tl alacağım cebimde para kalacak...

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
kararını kesin gibi yazdınız o zaman konuda neyi sorduğunuzu anlayamadım kamera olarakta note serine göre bi çok artısı var batarya ufak gelebilir ama işin sırrı amper değilki yazılım

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
kararını kesin gibi yazdınız o zaman konuda neyi sorduğunuzu anlayamadım kamera olarakta note serine göre bi çok artısı var batarya ufak gelebilir ama işin sırrı amper değilki yazılım
En azından kullandığım telefonun verdiği batarya performansını biliyor ve Note 9 Pronun bana vereceği ( yorumlara dayanarak) pil performansını tahmin edebiliyorum. Açıkcası bütçem 3500 lakin oyun oynamıyorum artık sarmıyor pc varken. Kamerası iyi olsun yeterli diyorum. Hı çokda para veresim gelmiyor telefonlara :) Note 10 Pro kullanıcısıysanız özelden konuşmak isterim o telefon hakkında müsadeniz varsa ? seco.can.can

Oyla:

Kskghost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
K20 pro
Konular
1
Hocam Mi 9T Pro sadece oyun performansı güzel. Lakin arkası cam olduğu için ısınmayı deli gibi kullanıcıya yansıtıyor zaten o zevk de gidiyor. Günlük kullanımda apayrı bir hızı yok. Kamera desen beğenmiyorum. Pil desen Amoled ekrana 4000 mAh vs... Ayrıca 2800 sattım bunu 2000 tl alacağım cebimde para kalacak...
Arkadaşlar bende t9 pro kullanıyorum ve ısınma problemi dediğiniz saatlerce oyun oynarsanız her telefon ısınır ve Batarya da ne kadar büyük olursa olsun günlük kullanim kadar yeter. Kamerada 108 mp hariç hepsiyle hemen hemen ayni performansı sergiliyor. T9 pro isteyenlere tavsiye ederim. İki teli kullanan varsa onlar kiyaslasin bence. T9 pronun hakkını yedirmem ben :))

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Arkadaşlar bende t9 pro kullanıyorum ve ısınma problemi dediğiniz saatlerce oyun oynarsanız her telefon ısınır ve Batarya da ne kadar büyük olursa olsun günlük kullanim kadar yeter. Kamerada 108 mp hariç hepsiyle hemen hemen ayni performansı sergiliyor. T9 pro isteyenlere tavsiye ederim. İki teli kullanan varsa onlar kiyaslasin bence. T9 pronun hakkını yedirmem ben :))
Kardeşim güzel telefon ben hakkını yemem merak etme. Her telefon bataryası yazılımı aynı değildir malesef. Ki o yüzden ekran verme süreleri farklıdır. 2. olarak telefonun arkası cam olduğu için telefon çok ısınıyor demiyorum ısıyı çok çabuk şekilde kullanıcıya yansıtıyor buda rahatsızlık veriyor. 3. olarak 108 mp demişsin ama megapikselin ne olduğunu bilmiyorsun sanırım. Lensinde çok önemi var.

Oyla:
Üst Alt