Yardım Mi 9t Pro Bootloader süresi sürekli artıyor.

Nefah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selim
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
Merhabalar mi9t pro cihazımda miui 11 global yüklü ve 3 haftadır bootloader kilidi açmaya çalışıyorum fakat süre her dolduğunda yeni süre veriyor. İlkinde 1 hafta verdi 1 hafta sonra girdiğimde 44 saat verdi. Şimdi ise 200 saat veriyor ne yapmalıyım ?

MKarlion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
0
Benim hiç süre vermeden direk açıldı.

Oyla:

Nefah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selim
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
Mi hesabını kaldırıp daha önce herhangi bir Mi hesabında kullanılmamış bir telefon numarası ile yeni Mi hesabı kurduğunda süre tekrardan bir haftaya düşüyormuş diye biliyorum. Ama bundan önce temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim cihazına tabi Miui 10'lu bir sürüm kurman da tavsiyemdir. Ya Miui 11 kaynaklı bir sorun ya da sisteme yüklediğiniz bir uygulama buna sebep oluyor olabilir. Siz en iyisi cihazı sıfırlayın sonrasında başka telefon numarasıyla kurulmuş bir Miui hesabını cihazınıza kurarak bu kilit açma işlemine devam etmeye çalışın. Bence bir şey kaybetmezsiniz.
Sorun bl kilidi kapalı telefona MIUI 10 yüklenmiyor. MIUI 11 de sorun var birde her sene yılbaşı zamanında uzun süreler veriyormuş yeni hesap eklediyimde dr aynı süreyi verdi bana. Şimdi ise bu sime daha fazla hesap ekleyemezsiniz diyor bl kilidi açmaya çalışırken yeni telefonumda.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Nefah

Eğer Mi Cloud hesabına tanıtmış olmana rağmen eski kayıt yaptığın telefondan mi cloud çıkışı yapmadıysanız bu mesajı vermesi normal.
Oradan çıkış yapma anında da(Kapatma) Verilerimi koru seçeneğini işaretlemeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit:
emre407

Son düzenleme:
Oyla:

Nefah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selim
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
Nefah

Eğer Mi Cloud hesabına tanıtmış olmana rağmen eski kayıt yaptığın telefondan mi cloud çıkışı yapmadıysanız bu mesajı vermesi normal.
Oradan çıkış yapma anında da(Kapatma) Verilerimi koru seçeneğini işaretlemeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit:
emre407
Çıkışı da yaptım o cihazıda sıfırladım ve başka birisine sattım.

Oyla:
Üst Alt