Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 34K

Asteriks

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
bu romu yukledim ancak şöyle bir sorunum var: telefonuma arama geliyor, telefon çalıyor ancak ekranda kimin aradığını göremiyorum ve telefonu acamiyorum. Sadece zil sesi çalıyor o kadar. ben çağrıyı yanıtlamadigim için cevapsız çağrı olarak bildirimde düşüyor arayan kişi. bunu nasıl duzeltebiliriz?
Hocam bire bir aynı sorun yüzünden bu romu bırakmıştım sonra diğer romlarda 6:30-7 saat ekran süresi alınca bir kere daha deneyim dedim belki özelliştirmeleri çok kurcalayıp bozmuşumdur diye yeniden yükledim şimdilik bir sorun yok 2 haftadır tertemiz sadece bildirimlerde ekranı uyandırma seçeneğini bulamadım :) Not : Bliss de pico gapss ile 11.5 saat ekran süresi almışlığım var buda benim kullanımımla rahat 2 günü geçiyor.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam bire bir aynı sorun yüzünden bu romu bırakmıştım sonra diğer romlarda 6:30-7 saat ekran süresi alınca bir kere daha deneyim dedim belki özelliştirmeleri çok kurcalayıp bozmuşumdur diye yeniden yükledim şimdilik bir sorun yok 2 haftadır tertemiz sadece bildirimlerde ekranı uyandırma seçeneğini bulamadım :) Not : Bliss de pico gapss ile 11.5 saat ekran süresi almışlığım var buda benim kullanımımla rahat 2 günü geçiyor.
Bliss... kelimesinin Türkçe karşılığının tam hakkını veriyor, diyebiliriz. Mutluluk...

Hocam Ekran ayarları altında kilit ekranı gelişmiş bölümünde(büyük ihtimalle) ya da Bliss ayarlarında kilit ekranı içindeydi diye hatırlıyorum.

Asteriks

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Bliss... kelimesinin Türkçe karşılığının tam hakkını veriyor, diyebiliriz. Mutluluk...

Hocam Ekran ayarları altında kilit ekranı gelişmiş bölümünde(büyük ihtimalle) ya da Bliss ayarlarında kilit ekranı içindeydi diye hatırlıyorum.
Hepsini kurcaladım hocam ama maalesef bulamadım bazı yerler ingilizce onlara baktım onlarda değil. Size zahmet bliss e geçince bir bakarmısınız bi screenshotla gösterirseniz çok yardımcı olur.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hepsini kurcaladım hocam ama maalesef bulamadım bazı yerler ingilizce onlara baktım onlarda değil. Size zahmet bliss e geçince bir bakarmısınız bi screenshotla gösterirseniz çok yardımcı olur.
Olur tabii ki hocam.

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
hocam bliss son sürüm yükledim üzerine bitgapps kurarken hata verdi gapps ta ne olabilir acaba

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
Hocam hangi sürümü kurdunuz? R19 Arm64 Android 10 değil mi?
Aynen onu kurdum hata verince pico indirip devam ettim onların telegram kanallarından indirmiştim

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
Hocam hangi sürümü kurdunuz? R19 Arm64 Android 10 değil mi?
Bu doğru mu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Aynen onu kurdum hata verince pico indirip devam ettim onların telegram kanallarından indirmiştim

Hocam telegram kanallarındaki sorunlu olabilir, geçenlerde sunucu problemi yaşamışlardı. Belirtmişlerdi sorun olursa da bildirmeyin, yeni güncellemeyi bekleyin diye. Buyrun zamanında upload etmiştim, gerekirse kullanabilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu doğru mu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hayır hatalı o değil, Arm64 olan olacaktı.

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
Hocam telegram kanallarındaki sorunlu olabilir, geçenlerde sunucu problemi yaşamışlardı. Belirtmişlerdi sorun olursa da bildirmeyin, yeni güncellemeyi bekleyin diye. Buyrun zamanında upload etmiştim, gerekirse kullanabilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hatalı o değil, Arm64 olan olacaktı.
Hocam galiba 64 indirmemisim resmi gönderirken fark ettim neyse romu silip tekrar yukliyeyim

Üst Alt