Yardım Mi 9T Pro bilgi

eemreacl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
P20 lite
Konular
1
Öncelikle herkese merhabalar. Mi 9T Pro cihazımla aranıza katılmış bulunmaktayım. Sizlere bir kaç sorum olacak. Cihazı global versiyon olarak aldım. IMEI atılmadan önce veya sonra sistem üzerinden güncelleme yapabiliyor muyum? Bu şekilde cihaz kullanırken nelere dikkat etmem gerekli? Güncellemeler hakkında çok yazılar var fakat tam olarak ne yapmam gerektiğini algılayamadım. Cihazı sıfırlamamam gerektiğini biliyorum ama güncellemeleri yapıp yapmamam gerektiğini bilemedim. Kullanım konusunda beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum. Herkese iyi forumlar. Şimdiden teşekkür ediyorum.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Zaten malum kayıt işleminden sonra cihazınızda eu rom kullanacaksınız. Bunu da sistem otomatik güncellr. Güncellemese bile bu işlemleri Manuel yapmak çok keyifli. Zamanla Manuel yapmaya başlarsınız.

Oyla:

eemreacl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
P20 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Zaten malum kayıt işleminden sonra cihazınızda eu rom kullanacaksınız. Bunu da sistem otomatik güncellr. Güncellemese bile bu işlemleri Manuel yapmak çok keyifli. Zamanla Manuel yapmaya başlarsınız.
Çok teşekkürler hocam. Bu tarz şeylerle lgilenmey severim ama malum az para vermedik en baştan başımıza bişeyler gelsin istemem :)

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Çok teşekkürler hocam. Bu tarz şeylerle lgilenmey severim ama malum az para vermedik en baştan başımıza bişeyler gelsin istemem :)
Valla hocam benimki defalarca çöktü :) başına bir iş kolay kolay gelmiyor. Ama bazen bir kaç saat uğraştirdigi oluyor :)

Oyla:
Üst Alt