Yardım Mİ 9T Pro Bataryası Bozuldu Nerden Bulabilirim

ŞiRvan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sirvan
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Mİ 9T Pro Bataryası Nerden Bulabilirim...
Beyler selamun aleykum. Yeni çıktıgı zaman yurtdısı mi 9t pro almıstım 1.5 ay kullandım oda birsey yapmadım.
Lakin bataryası şişti bende bataryayı çıkarıp attım tele zarar vermesin diye. Yeni çıktıgı için Telefonun bataryası yoktu türkiyede aylardır kutuda yatıyor.
Ülkemizde nerde bulabilirim mi 9t pro bp40 orjinal batarya yardım edin kafayı yiyecem hiç bir yerde yok...

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Çin'den getirtebilirsiniz. Ankara, İstanbul gibi şehirlerde de illaki bulunur. Eğer bulamıyorsanız tek çare Çin'den getirtmek sanırım.

Oyla:

ŞiRvan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sirvan
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin'den getirtebilirsiniz. Ankara, İstanbul gibi şehirlerde de illaki bulunur. Eğer bulamıyorsanız tek çare Çin'den getirtmek sanırım.
Bazı telefon firmalarını aradım adamlarda var ama göndermiyorlar bataryayı teli gönder yapalım diyorlar oda 250tl gibi normalde ben takabiliyorum...

Oyla:

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Bazı telefon firmalarını aradım adamlarda var ama göndermiyorlar bataryayı teli gönder yapalım diyorlar oda 250tl gibi normalde ben takabiliyorum...

Amazon ya da Aliexpress'i araştırın. İllaki bulursunuz hocam.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Siz takabiliyor olabilirsiniz, haklısınız fakat bataryayı size gönderdiler, siz bu çalışmıyor dediniz bunu ispat etme şansınız olamaz. Ekran da aynı şekildedir. Ben de ekran batarya dışarıya satmıyorum. Daha önce sattığımda ne gibi durumlar yaşadığımı bildiğimden bu riski almıyorum. Sağlam gönderdiğim ekranları kırık deyip her tarafına uhu sürüp geri gönderenler de oldu. İş sağlam yapılsın derseniz buradayım ama batarya gönder derseniz gönderemem malesef.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Mi 9t ile mi 9t pro nun pil kapasiteleri aynı 4000 miliamper diye biliyorum. Aynı olabilir mi acaba

Oyla:

ŞiRvan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sirvan
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz takabiliyor olabilirsiniz, haklısınız fakat bataryayı size gönderdiler, siz bu çalışmıyor dediniz bunu ispat etme şansınız olamaz. Ekran da aynı şekildedir. Ben de ekran batarya dışarıya satmıyorum. Daha önce sattığımda ne gibi durumlar yaşadığımı bildiğimden bu riski almıyorum. Sağlam gönderdiğim ekranları kırık deyip her tarafına uhu sürüp geri gönderenler de oldu. İş sağlam yapılsın derseniz buradayım ama batarya gönder derseniz gönderemem malesef.
abi sen forumda itibarı olan birisin :) yanlış yapmazsın guvenıyorum sana. Wallahi batarya acil lazım sıfır teli 1 ay kullanmadım bile aylardır yatıyor göndersen cok iyi olur. Bizde yanlıs olmaz :) .....

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
abi sen forumda itibarı olan birisin :) yanlış yapmazsın guvenıyorum sana. Wallahi batarya acil lazım sıfır teli 1 ay kullanmadım bile aylardır yatıyor göndersen cok iyi olur. Bizde yanlıs olmaz :) .....

Telefon neden gönderilmiyo anlamıyorum?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Chazı gönderebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt