Google playde arama ile ilgili uygulamalar var. Tabi guvenlik endisesi oluyor bu uygulamalarda. Bunlardan birini indirip internetini kapatirsaniz hic bir yere sizin verilerinizi honderemezAnlamadm sevgili hocam biraz daha açabilirmisn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şebeke sorunu da yok o zaman
Demeyeceğim teskr edermGoogle playde arama ile ilgili uygulamalar var. Tabi guvenlik endisesi oluyor bu uygulamalarda. Bunlardan birini indirip internetini kapatirsaniz hic bir yere sizin verilerinizi honderemez
Teskr ederm hocamYok hocam
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam belki yardımı dokunur bilemiyorum ama. Redmi note 8 Pro kullanicisiyim. Aynı dertten bende de vardı. Sadece arama değil mesajlar kişiler de aynı şekilde. Ben hindistan romunu kurdum. Kafam rahat şuan. Herşey orijinal Xiaomi. Demem o ki mi 9t Pro için varsa kararlı hindistan romu kurarak cozebilirsin. Tabi hindistan romundada aynı uygulamaları kullanmadiysalar.Değerli hocalar bu telefonun arama ekranından nefret ediyorum Google ekranı kullanıyor bundan nefret ediyorum sinirlerimi bozuyor telefonu satmayı bile düşünüyorum bunu değiştirme imkanımz yokmu yahu
Hocam baktm ona da şebeke sorunları çok oluyormuş diyorlarHocam belki yardımı dokunur bilemiyorum ama. Redmi note 8 Pro kullanicisiyim. Aynı dertten bende de vardı. Sadece arama değil mesajlar kişiler de aynı şekilde. Ben hindistan romunu kurdum. Kafam rahat şuan. Herşey orijinal Xiaomi. Demem o ki mi 9t Pro için varsa kararlı hindistan romu kurarak cozebilirsin. Tabi hindistan romundada aynı uygulamaları kullanmadiysalar.