MErhaba arkadaşlar acil bir yardımınza ihtitacım var. ben biri ile telefon görüşmesi yapıyorken başka biri beni aradğımda telefonum arayan ikinci kişinin bilgileri gelmiyor işlerim bu sebebiyetten ötürü çok etkilnedi lütfen konu ile alaklaı yardımcı olailecek kimse var mı
Hocam biraz geç olmuş olabilir konuyu yeni gördüm kusura bakmayın,
Aynı sorunu bende yaşadım, yıllardır türkcelliyim sadece 40 günlük bir operatör değişikliği sonucunda geri türkcelle döndüm yeni hat verdiler haliyle. 1 ay rezillik çektim arkada gelen aramaları göstermediği için. bilindik yöntemleri uyguladım telefon ayarları, dijital operatörden hepsi açık ancak nafile etki etmedi türkcelle defalarca telefon görüşmesi sonucunda çözdük türkcellin yeni kullanıcılarına zoraki uygulama kullandırmasıyla alakalı bir durum ne yazıkki...
Çözüm=
"UpCall uygulamasını indirip giriş yapıp ayarlardan aktif edince arama bekletme düzeliyor tam anlamıyla."
Bu tür uygulamalar rehbere eriştiği için bilgileri sızdırırlar yani rehberdeki bilgiler kim arıyor gibi servislere iletilir bundan dolayı hiç kullanmıyordum ama ne yazıkki mecbur kaldım.sizin için rehber bilgileri sorun değilse direk yükleyip ayarlardan aktifleştirmeyi yapabilirsiniz.Oysa ben rehberi silip aktifleştirmeyi yaptıktan soran upcall u sildim tekrar rehber yükledim(bu süreçte rehber yedeğinizi dışarı almanızı kesinlikle öneririm ben sorun yaşadım sonradan)