Yardım Mi 9T Pixel, düşük kaliteli resim video sorunu Lütfen Yardım

• Konbuyu başlatan krozaa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 563

krozaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
yok
Konular
1
iyi günler arkadaşlar telefonu aldım yeni aldım. Ancak WHATSAPP, INSTAGRAM, REDDIT ve TWITTER'de resim ve videolarda pixeller oluşuyor ve kutu kutu görüyorum izlediğim şeyleri. internet hızı düşük olur da kötü yükler ya onun gibi. İnternet hızıyla ilgili değil 30mbit hızla da mobil veriyle de denedim. Pil optimizasyonunu kapattım, yüksek kaliteli resimler göster seçeneklerini yaptım yine olmadı, Güncelleme alınca düzelir belki dedim android 9 miu 10 da android 10 miu 11 de işe yaramadı lütfen yardımcı olun hiçbiryerde çözüm bulamadım. Görüntüler kalitesiz.Rom atılmamıstır cihaz yeni alınmıstır sistemi orjinaldir.
yaşadığım problemi anlatan bir video

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Kulübe hoşgeldin :) xiaomi huawei oneplus oppo realme çinli markaların hepsinde durum bu.
Appleda kalite kaybı yok samsung ise bu sorunu yeni modellerinde çözdü.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Kulübe hoşgeldin :) xiaomi huawei oneplus oppo realme çinli markaların hepsinde durum bu.
Appleda kalite kaybı yok samsung ise bu sorunu yeni modellerinde çözdü.
Bu farklı hocam. Aynı sorunu bende yaşadım hikayeleri izlerken 144p gözüküyordu. AOSP rom kurdum + instaaero bir sıkıntım kalmadı. Global rom'a özgü problem büyük ihtimalle.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu farklı hocam. Aynı sorunu bende yaşadım hikayeleri izlerken 144p gözüküyordu. AOSP rom kurdum + instaaero bir sıkıntım kalmadı. Global rom'a özgü problem büyük ihtimalle.
Hocam sorunun farkındayım arkadaşımız görüntülenen resimler videolar kalitesiz pixel pixel diyor.
aynı şekilde biz sosyal medyada bişey paylaşıncada sorun oluyo çinli markalarda bu tarz sıkıntılar var sosyal medyalarla araları iyi değil nedense.
abd markaları çaktırmadan yaptırım mı uyguluyo yoksa çinli markalar mı takmıyor önemsemiyor bu sorunları anlamış değilim.
bakın sizde aosp saf android yükleyip modlanmış instagramla halletmişsiniz ama bu iş böyle olmaz herkes bootloader kilidiydi custom romuydu uğraşmak zorunda değil miui arayüzünü ağız tadıyla kullanmak vardı ama işte durum ortada.

Oyla:

krozaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar birkaç gündür araştırıyorum opengl ayarını değiştir diyenler var komutlar felan giriyor işin içine bulaşmak istemiyorum rom işlerinden de anlamam iyice bozarım diye uğraşmak istemiyorum. telefonu satın aldığım mağazayla görüştüm uygulamaların güncelleme vermesini bekleyin dedi artık hikayeden oyalamak için mi dedi bilmiyorum ama bu sorunu youtubede yaşamıyorum mesela veya netflixte. Varsa güvenli rootsuz romsuz bir yolu belki ayarlardan vb. yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada instaaero bağımsız bir yazılım sanıyorum lakin fotoğraf cihaz güvenliği ve hesap güvenliği nedir aydınlatırsanız sevinirim.

Oyla:
Üst Alt