Yardım Mİ 9T orjinal imei silindi!

techibrahimxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Kart tamiri
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 12
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Benden önceki sahibi Telefon su temaslı olduğundan tamirce vermiş. Tamirci de sağolsun imei silmiş, ek olarak beyaz flaşı olan telefon artık mavi flaş yakıyor. Sim okuyor ama imei olmadığı icin şebeke açamıyor, bootloader kilidini açamadım. Hala 1 yıl garantisi var ama kapak açıldığı için garanti yapmaz diye düşünüyorum, kutusu ve orijinal imei'ler elimde mevcut. Tamir işleri yapıyorum, herhangi bir donanım sökülecekse yapabilirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
yazılımsal olabilir bende yanlışlıkla tek imeili room kurmuştum imei çok farklı olmuştu tekrar çift imei kurunca düzelmişti

Oyla:

techibrahimxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Kart tamiri
Konular
1
yazılımsal olabilir bende yanlışlıkla tek imeili room kurmuştum imei çok farklı olmuştu tekrar çift imei kurunca düzelmişti
Hocam peki nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olma şansınız var mı?

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
valla hocam bi roomları araştırın olmazsa siz garantiye yollayın arka kapak acıldı diye garanti dışı kalmıyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Zenex hocaya başvurun derim en iyisidir bu konularda

Oyla:

techibrahimxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Kart tamiri
Konular
1
Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam ücretli yapmak istemiyorum, ücretsiz bir yolu yokmudur bunun. Bootloader kilidini kaldırabilsem orjinal rom atıp imei geri getirmeye çalışacağım.
Ücretsiz imkanı yok.Cunku IMEI olmadığı için anca yetkili hesapla islem yapılıyor.Yetkili Hesapların eskiden fiyatı 150-170 arası gidiyordu şuan bilmiyorum.

Oyla:

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
50
En çok korktuğum şey. Şimdi telefonum yurtiçi garantili telefon. Rom atmak istiyorum. Atarken veya sonra başka rom'a geçiş yaparken imei uçar mı korkusu var xD Rom atarken imei'si uçan oldu mu ? eskiden imei yedekleme vardı rom atarken hala oyle birşey varmı ? bilen varsa yazarsa sevinirim.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
En çok korktuğum şey. Şimdi telefonum yurtiçi garantili telefon. Rom atmak istiyorum. Atarken veya sonra başka rom'a geçiş yaparken imei uçar mı korkusu var xD Rom atarken imei'si uçan oldu mu ? eskiden imei yedekleme vardı rom atarken hala oyle birşey varmı ? bilen varsa yazarsa sevinirim.
Yurtiçi garantili cihazlarda IMEI ucmuyor diye biliyorum ama BL kilidi açılınca garantisi gidiyor.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
rom yüklerken imei gitmez. yurtiçi garantili telefonda siz bir hata sonucu silmezseniz rom yüklemeyle fabrika ayarlarına dönmeyle vs imei silinmesi gibi bir durum olmaz. Bl kilidi'de şans işi garantiye gönderdiğinizde cihazla ilgilenen tekniysene bağlı herşey isterse bl kilidi açık diyip garanti dışı bırakır istemezse bırakmaz.

Oyla:
Üst Alt