Yardım Mi 9T Okuma Modu Sorunu

xasthur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdi
Cihazım
iPhone 12
Konular
2
Öncelikle herkese merhabalar forumda yeniyim. Yıllar süren Samsung ve iPhone kullanımından sonra 29 Ocak çarşamba günü Mi 9T cihaz aldım.
2 günlük kullanımda gözüme çarpan bir sorun var. Gece saat 00:00 olduğunda ekran otomatik mavi ışık azaltarak sarı ışık moduna geçiyor. Biraz araştırdım ekran ayarlarından okuma modunu kapatmam söylendi fakat bu da sorunumu çözmedi. Ben kendi isteğimle bu modu açıp kapatmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Stock Android 9 rom ve miui global 11.0.3.0 sürüm kullanıyorum.

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
İlginiz için teşekkür ederim. Son çare sıfırlamak olacak sanırım.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli değil. Cihazınız inşallah düzelir ve iyi günlerle kullanın hayırlı olsun.

Oyla:

VolkanTurkut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
VolkanTURKUT
Cihazım
Redmi Note 5A P
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam zamanla yı açıp kendinize özel bir zamanda açılması mesela gece siz uykudayken 1 saatliğine aktif hale getiricek şekilde ayarlamayı deneyin belki bu işe yarar

Oyla:

xasthur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdi
Cihazım
iPhone 12
Konular
2
Sorunu bugün itibarıyla çözdüm. Bu sorunla karşılaşabilecek insanlar için çözümü yazıyorum. Eski cihazımı sattığım için 1-2 hafta yedek telefon olarak General Mobile android one telefon kullanmıştım. Orda ayarları gece 12'de sarı ışık açılacak şekilde yapmıştım. Ve Google Drive yedekleme açık olduğu için Mi 9T cihazıma geçtiğimde o yedekten kurulum yaptım. Yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla Stock Android kulllanan cihazlardan Drive geri yükleme yaparak Xiaomi'ye geçenlerin nerdeyse hepsi bu sorunu yaşamış. Wipe data yaparak eski yedeklemeyi kurmadım. Telefon açıldığında sorun düzelmiş oldu.

Oyla:

mvlt10line

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Sırf buraya cevap verebilmek için üye oldum dediğiniz sorunu yaşıyorum gm yüzünden format atmadan nasıl kapatabilirim bir bilgisi olan var mı

Oyla:
Üst Alt