Soru Mi 9T MIUI12 Nasıl Yüklenir

ErdincOTA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar sanırım artık ROM atma işi benim bildiğim gibi olmuyor, ben benim Mi 9T cihazıma nasıl Global MIUI12 ROM atabilirim? Tüm önerilere açığım. Bir videoya giriyorum açıklama kısmında bin tane farklı video linki var kafam allak bullak oldu. En garanti yolla nasıl halledebilirim bu meseleyi?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Bootloader kilidiniz kapalıysa OTA yoluysa Miui 12 beklemek dışında başka bir alternatifiniz yok. Eğer açıksa en sağlıklı yöntem Mi Flash ile fastboot romu kurmak.

Oyla:

ErdincOTA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz kapalıysa OTA yoluysa Miui 12 beklemek dışında başka bir alternatifiniz yok. Eğer açıksa en sağlıklı yöntem Mi Flash ile fastboot romu kurmak.
Bootloader kilidini açmak için 160 gün beklemem gerekiyor. Sizce 160 güne MIUI12 kararlı sürüm gelir mi?

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Bootloader kilidini açmak için 160 gün beklemem gerekiyor. Sizce 160 güne MIUI12 kararlı sürüm gelir mi?
160 gün sanırım garanti süresinin bitme tarihi. Yoksa kilit açmada 160 gün olacağını sanmam. Sorunuza gelirsek 160 gün (5 ay) içinde android 11 betalar bile gelmeye başlar :)

Oyla:

ErdincOTA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
9
160 gün sanırım garanti süresinin bitme tarihi. Yoksa kilit açmada 160 gün olacağını sanmam. Sorunuza gelirsek 160 gün (5 ay) içinde android 11 betalar bile gelmeye başlar :)
Ben şimdi ilk defa Bootloader kilidini açmaya çalışırsam direk açar mı? Şu an açabilirsem direk açıp Globe ROM kuracağım :D

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Ben şimdi ilk defa Bootloader kilidini açmaya çalışırsam direk açar mı? Şu an açabilirsem direk açıp Globe ROM kuracağım :D
Büyük ihtimal hemen açmaz 1 hafta gibi bir süre verir.

Oyla:

ErdincOTA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
9
Büyük ihtimal hemen açmaz 1 hafta gibi bir süre verir.
1 haftaya MIUI12 nin gelebileceğini hiç sanmıyorum, ben şimdiden 1 hafta geri sayımı başlatayım.
Edit: Benim hattımda internet yok, kilit açarken benden veri bağlantısını açmamı istiyor yok mu başka bir yolu bunun?

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
1 haftaya MIUI12 nin gelebileceğini hiç sanmıyorum, ben şimdiden 1 hafta geri sayımı başlatayım.
Edit: Benim hattımda internet yok, kilit açarken benden veri bağlantısını açmamı istiyor yok mu başka bir yolu bunun?
Mobil veri harici kilit açılmaz. Bu arada cihazınız garantili ise bence sırf miui 12 için kilit açıp garantiyi bozmayın. (ufak bir tavsiye :))

Oyla:

ErdincOTA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
9
Mobil veri harici kilit açılmaz. Bu arada cihazınız garantili ise bence sırf miui 12 için kilit açıp garantiyi bozmayın. (ufak bir tavsiye :))
Cihazın garantisi var fakat pek bir işe yaradığı söylenemez (KVK). Cihazı çıktığı aydan beri kullanıyorum, bu saatten sonra bir sıkıntı çıkacağını da pek sanmıyorum.

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Cihazın garantisi var fakat pek bir işe yaradığı söylenemez (KVK). Cihazı çıktığı aydan beri kullanıyorum, bu saatten sonra bir sıkıntı çıkacağını da pek sanmıyorum.
Sizin kararınız hocam. Dediğim gibi mobil veri harici kilit açma başvurusu yapamazsınız.

Oyla:
Üst Alt