- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 6
Merhabalar arkadaşlar, mi 9t cihazıma TWRP üzerinden Miui 12.0.1.0 yüklemiştim, şimdi güncelleme bildirimi alıyorum. Güncelleme ilk başta 156 MB olarak gözüktü, indirdim ve kurdum fakat telefon açıldığında beni TWRP'ye yönlendirdi. Sonrasında cihazı kapattım ve açtım, Miui12.0.1.0 gözüküyor yine. Güncelleme başarısız hatası aldım. Şu anda güncellemeler kısmında 2.3GB'lik bir update gözüküyor. Bunu direkt kursam bir problem olur mu? Cihaz rootlu ve söylediğim gibi rom'u TWRP üzerinden kurmuştum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar kurulumu gerçekleştirdim, TWRP'yi açtı ve kendi kendine kurdu. Şu an cihaz 12.0.2'ye yükseldi ama TWRP ve Root gitti. Allah'tan IMEI duruyor halla. Bundan sonra alacak güncellemeleri de sıkıntısız yükler mi TWRP olmadan? Kurmama gerek var mı sizce tekrar? Çünkü artık stock rom kullanıyorum ve root vesaire ile bir işim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olacak var mı arkadaşlar.Merhabalar arkadaşlar, mi 9t cihazıma TWRP üzerinden Miui 12.0.1.0 yüklemiştim, şimdi güncelleme bildirimi alıyorum. Güncelleme ilk başta 156 MB olarak gözüktü, indirdim ve kurdum fakat telefon açıldığında beni TWRP'ye yönlendirdi. Sonrasında cihazı kapattım ve açtım, Miui12.0.1.0 gözüküyor yine. Güncelleme başarısız hatası aldım. Şu anda güncellemeler kısmında 2.3GB'lik bir update gözüküyor. Bunu direkt kursam bir problem olur mu? Cihaz rootlu ve söylediğim gibi rom'u TWRP üzerinden kurmuştum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar kurulumu gerçekleştirdim, TWRP'yi açtı ve kendi kendine kurdu. Şu an cihaz 12.0.2'ye yükseldi ama TWRP ve Root gitti. Allah'tan IMEI duruyor halla. Bundan sonra alacak güncellemeleri de sıkıntısız yükler mi TWRP olmadan? Kurmama gerek var mı sizce tekrar? Çünkü artık stock rom kullanıyorum ve root vesaire ile bir işim yok.
Son düzenleme: