Batarya konusunda nasıldı oyun perfomansı vs.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(MIUI 12 Android 10 - En akıcı romdur, yenilik ve güncellik takıntınız yoksa şiddetle tavsiye ederim)
Her konu da çok başarılı, sadece kulaklık sesi az geliyor. Onun dışında sorun yaşamamıştım.Batarya konusunda nasıldı oyun perfomansı vs.
Ayarlarda yaşa göre ses seviyesi ayarlayan bir özellik var A11'de biliyorsunuz belki bunda yok muydu?Her konu da çok başarılı, sadece kulaklık sesi az geliyor. Onun dışında sorun yaşamamıştım.
Varsa da bilmiyorum açıkçası.Ayarlarda yaşa göre ses seviyesi ayarlayan bir özellik var A11'de biliyorsunuz belki bunda yok muydu?
Bunlar Custom romlar mı ?Mi 9T'nin denediklerim arasında ki en başarılı üç romu şahsi fikrimde bunlardir. Deneyerek size uygun olanı seçebilirsiniz.
MIUI 13 - MIUI 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom (En güncel MIUI romlardan birisi, Yeni olsun performansı da yerinde olsun derseniz sizin için en uygun romlardan birisidir. Aşağı yukarı Xiaomi Eu 12.5.2 ile aynı hız ve performansı verir.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(MIUI 12 Android 10 - En akıcı romdur, yenilik ve güncellik takıntınız yoksa şiddetle tavsiye ederim)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Xiaomi Eu 12.5.2 - Ortalama seviyede, nispeten daha güncel bir rom. Ne çok eski olsun ne çok yeni olsun, performansı vs. yarı yolda bırakmasın dengede olsun derseniz size göre)
Mı 9T'nin stock romları china'lar dışında hiç başarılı olamadı. Hepsi custom rom, hiçbir stock romu önermiyorum.Bunlar Custom romlar mı ?