Rom Mi 9t Miroom Yükledim....

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
Merakımı mazur görün ama miroom da ; Eu betada olmayan hangi özelleştirmeler var? Ve eu beta da; Miroom da olmayan hangi buglar var?
İki romu kullanmış biri olarak soruyorum.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Miroom gerçekten bana göre tamamlanmış bir rom. Dün gece yükledim ve gerçekten kullanımı olsun özellik bakımından olsun gerçekten şuan için hatasız. Global ve eu rom kullandım. Mesela birinde bir özellik varsa diğerinde yok. Ufak Bir örnek verecek olursak globalde iki kere tıklayarak ekran açıyor sun euda sadece iki kere tıklayarak ekran kapatıyorsun. Ama miroomda ikiside var. Yazı tipi değiştirme kamerada emoji düzenleme aod istediğin fotoyu koyma bildirim sesleri ayarlarını zil sesinden ayırma ne bileyim daha birçok ve daha stabil. Parmak izi bile dah iyi okuyor. Globaldeyken ufak sıkıntılar vardı. Bir programdayken veye oyun oynarken bazen otomatik kapanıyor du. Ufak takılmalar oluyor du. Şuan kullandığım miroomda daha bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Pil ve performans da çok iyi şuan. Daha kullandıkaça deneyimleri mi paylaşacağım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Son düzenleme:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Kurdum, beğendim. Özellikle ses kısma ve açma butonlarıyla müzik değiştirme özelleştirmesi benim için çok önemliydi, yokluğunu hissediyordum çok kez :) Biraz da bunu kullanalım bakalım, şu bootloading ekranındaki animasyonunu sevmiyorum onu değiştirebileceğim orijinal dosyası var mı?

Fatihs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi 6 PRO
Konular
4
Bugun mi room yükledim. rootlu şekilde açıldı.
Eu beta deneyip tekrar mi room a geçtim magisk yoktu.
Neden acaba?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bugun mi room yükledim. rootlu şekilde açıldı.
Eu beta deneyip tekrar mi room a geçtim magisk yoktu.
Neden acaba?

Mi-Room'da magisk yüklü geliyor hocam... Wipe yapmadan tekrar mi-roomu kurun düzelir.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Mi-Room'da magisk yüklü geliyor hocam... Wipe yapmadan tekrar mi-roomu kurun düzelir.
Global kararlıdan ileri tarihte bir ara global 10 Mi - room a geçmek istesem format data, advance wipe (4 wipe) yapip geçsem magisk yüklenmez mi? Wipe yapmada mı geçmek gerek magisk için?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Global kararlıdan ileri tarihte bir ara global 10 Mi - room a geçmek istesem format data, advance wipe (4 wipe) yapip geçsem magisk yüklenmez mi? Wipe yapmada mı geçmek gerek magisk için?

Hocam linkten kurulum talimatlarını ve videoyu izleyin. Android 10 uyumlu twrp ve mi-room zip dosyasını mümkünse pc üzerinden indirin sorun yaşamazsınız...

Üst Alt