- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
şimdi normal şekilde indirdiğim ve henüz yüklemediğim güncelleme dosyasını twrp ile mi yükleyeceğim? yoksa başka rom mu indirip yüklemem gerekiyor?
twrp indirdiğim güncellmeyi görüyor ama this operation may install incompatible software and render your device unusable(bu işlem uyumsuz yazılım yükleyebilir ve cihazınızı kullanılamaz hale getirebilir) diye bir yazı var üstte. sıradan bir uyarı mı? forumdaki linkini aşağıda verdiğim başlığı rehber alarak(rom indirme hariç zaten indirmiş rom/güncelleme var) işlem yapabilir miyim?
Çözüldü - Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu
Merhaba arkadaşlar ben yeni mi 9t aldım IMEI atıldı. MIUI 10 yüklü . Sistem güncellemesi geldi. Güncellemeyi indiriyorum. Yeniden baslattinca değişik bir ekran geliyor.wipe,fastboot, reeboot gibi birçok seçenek var. Birkez sistemi cokerttim. Şimdi yine aynı güncelleme geldi. Bana yardımcı...forum.miuiturkiye.net
İndirdiğiniz rom 9T için ? Sizde ki cihaz 9T PRO
Tavsiye olarak bu romu indirin ve linkte anlatılan yöntem ile rom kurulumu yapın... ANdroid 10 uyumlu twrp kullanın..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...

Recovery - Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Orange Fox kullanımı için buraya bakabilirsiniz Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır...