- Adım
- alper
- Cihazım
- lg g4
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- bilmiyorum.
- Telefon Modeli
- mi 9t pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar 2017-18 gibi bir adet mi mix 2 almıştım. Üzerinde xiaomi eu romuyla geldi ve bana hiç sıkıntı çıkarmadı. Fabrika ayarlarına döndür dediğimde twrp'ye atıyordu ve format data diyince sıfır problemsiz imeisi falan değişmeden telefonu sıfırlayabiliyordum.
Şimdi elimizde bir mi 9t var global kararlı romda bir de yeni aldığım mi 9t pro var. Mi 9t pro imei işlemlerinden sonra eu rom'a dönecek. 9t'yi de döndürmeyi planlıyorum. Sormak istediğim, bu miui.eu romları kurduğumda mi mix 2'de kullandığım şekilde imei problemleri yaşamaksızın fabrika ayarlarına dönebilir miyim? Ve kaçınmamı tavsiye ettiğiniz bir beta sürümü var mı?
Teşekkür ederim.
Şimdi elimizde bir mi 9t var global kararlı romda bir de yeni aldığım mi 9t pro var. Mi 9t pro imei işlemlerinden sonra eu rom'a dönecek. 9t'yi de döndürmeyi planlıyorum. Sormak istediğim, bu miui.eu romları kurduğumda mi mix 2'de kullandığım şekilde imei problemleri yaşamaksızın fabrika ayarlarına dönebilir miyim? Ve kaçınmamı tavsiye ettiğiniz bir beta sürümü var mı?
Teşekkür ederim.