MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
12 sevmedim 11 de de en iyisi bu rom mu? Uzun süre kullanılacak, batarya iyi olan?

RevOs stabil de iyi miui 11 de. Her ikisini de dene derim...

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Stoya format data yapmadan eski versiyon üzerine kurup çalıştırma şansımız varmı masik x de ben bundan oncekinde mecbur format data yapmıştım üzerine kurulum çalışmadı. Bir çözüm varmı bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya format data yapmadan eski versiyon üzerine kurup çalıştırma şansımız varmı masik x de ben bundan oncekinde mecbur format data yapmıştım üzerine kurulum çalışmadı. Bir çözüm varmı bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

13.1 üzerine 2 wipe yaparak geçtim sorunsuz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
13.1 üzerine 2 wipe yaparak geçtim sorunsuz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bundan önceki sürüm geçişinde sıkıntı vardı demekki bunda yok inşallah bendede aynı durum olur

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64
Kuran var mı romu ne durumda. İngilizce olan yerler vardı düzelmiş mi acaba. Geçişler şarj durumu stabillik vs. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Kuran var mı romu ne durumda. İngilizce olan yerler vardı düzelmiş mi acaba. Geçişler şarj durumu stabillik vs. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Dün kurdum. Bir kaç şarj döngüsü olsun belli eder kendini. Hız ayni 13.0 sürümüyle. Temiz kurulumla geçtim oysa 2 wipe ile de geçirebiliyormuş. İlk sürüm sıkıntıydı anlayacağınız. İngilizce terimler hâlen mevcut. Şarj izlenimim, kötüleşmediyse iyiye giden bir durum sergilemiyor sanki. Hızlı tükeniyor. Takılma, donma, bug. vs. yaşamadım.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84

Daha yeni kurdum şu an için bir şey söylemek normal olmaz daha programları bile yeni yüklüyorum ama gün içerisinde dönüş yaparım. Bu arada ingilizce olan yerler hala ingilizce

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64
Dün kurdum. Bir kaç şarj döngüsü olsun belli eder kendini. Hız ayni 13.0 sürümüyle. Temiz kurulumla geçtim oysa 2 wipe ile de geçirebiliyormuş. İlk sürüm sıkıntıydı anlayacağınız. İngilizce terimler hâlen mevcut. Şarj izlenimim, kötüleşmediyse iyiye giden bir durum sergilemiyor sanki. Hızlı tükeniyor. Takılma, donma, bug. vs. yaşamadım.
Tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni kurdum şu an için bir şey söylemek normal olmaz daha programları bile yeni yüklüyorum ama gün içerisinde dönüş yaparım. Bu arada ingilizce olan yerler hala ingilizce
Tamamdır teşekkür ederim

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4
Arkadaşlar ya mi room stabil ya da bunu kurucam, ama güncellemeyi otadan yapayım istiyorum ve pili iyi olsun istiyorum tek kriterlerin bu cidden, ne tavsiye edersiniz?

Üst Alt