- Adım
- Utku
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 4
Ben yaşıyorum, haber uygulamlarından bildirim gelmiyor ne yaprsam yapayımBildirim gelmeme sorunu yaşayan var mı?
Ben yaşıyorum, haber uygulamlarından bildirim gelmiyor ne yaprsam yapayımBildirim gelmeme sorunu yaşayan var mı?
Masik p özelinde WhatsApp bildirim sesini çok beğenmiştim şu an revosdayim nasıl alabilirim onu ?Ben yaşıyorum, haber uygulamlarından bildirim gelmiyor ne yaprsam yapayım
Telegram Masik Channel grubunda Masik Sounds Pack var onu alıp flashlayabilirsiniz.Masik p özelinde WhatsApp bildirim sesini çok beğenmiştim şu an revosdayim nasıl alabilirim onu ?
İlk çıktığından bu yana kullanıyorum. Son haftalarda donmalar ve tam da emin olmadığım wifi kopmaları var sanki bende de. Güncelleme de kesildi zaten. Sanki ufak ufak rom değişiklik vakti geldi gibi. Bir sürü program yüklü dolby, viper, atmos vs program var yoksa format datavyapar ya da rom değişitirirdim.Yaklaşık 1 aydır bu romu kullanıyorum son 1 haftadır wifi de kopma durumu oluyor. Siz de böyle sorun oluyor mu?
WiFi kopma sorununu wifi da kanalı otomatikten kanal 1 e alarak çözdüm hocam. En boş kanal hangisi ise onu seçtimİlk çıktığından bu yana kullanıyorum. Son haftalarda donmalar ve tam da emin olmadığım wifi kopmaları var sanki bende de. Güncelleme de kesildi zaten. Sanki ufak ufak rom değişiklik vakti geldi gibi. Bir sürü program yüklü dolby, viper, atmos vs program var yoksa format datavyapar ya da rom değişitirirdim.
Miui 12. Bymasik mdb premium kullanıyorum yeni sürümü geldi mi? Linklerin güncellendiğini nasıl anlayabilirim?
Stoya hocam masik yerine ne önerebilirsiniz ? Mmx stabil sürümdeyiz şu ana ama batarya performansımız kötü onun haricinde rom çok güzel bu greeshan nasıl bir rom var mıdır tavsiyeniz masik p kullandık uzun süre o daha iyi gibiydi.Geliştirici rom yapmayı bıraktı/durdurdu.
Greeshan romu deneyebilirsiniz, masik gibi özelleştirilen kısımları İngilizce....Stoya hocam masik yerine ne önerebilirsiniz ? Mmx stabil sürümdeyiz şu ana ama batarya performansımız kötü onun haricinde rom çok güzel bu greeshan nasıl bir rom var mıdır tavsiyeniz masik p kullandık uzun süre o daha iyi gibiydi.