Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stoya hocam araştırdım telegram gruplarından gelistirici biraz ara vermek istemiş sanırım bu işi bıraktı yada ara verdi artık nasil yorumlarsak bilemiyorum ama şu an güncelleme yok onu biliyorum planlanan her cihaz için
Stoya hocam araştırdım telegram gruplarından gelistirici biraz ara vermek istemiş sanırım bu işi bıraktı yada ara verdi artık nasil yorumlarsak bilemiyorum ama şu an güncelleme yok onu biliyorum planlanan her cihaz için
Stoya hocam güncelleme derken stabilize arttırma ve eksiklik giderme bazinda dedim yada pil performansini arttirma gibi mesela Muradovs topluca istifa edildi sanırım
Stoya hocam güncelleme derken stabilize arttırma ve eksiklik giderme bazinda dedim yada pil performansini arttirma gibi mesela Muradovs topluca istifa edildi sanırım ☺
Her romu deneyin ama minovo romu denemeyin. Dün be de tesadüfen bir yerde gördüm rahat duramadım denedim. Yarı Türkçe yarı ingilizce rom. Baya bildiğiniz miui 12 nin ilk hali. Takılmalar hatalar yığınla. Ve üstelik ekstra hiç bir şey yok. Uzak durun kesinlikle. Stock rom dan daha stock
Stoya öncelikle soğuktur Muğla'ya benzemez usutmeyelim ☺
1)masik x ve p olarak güncelleme durduruldu mu ?
2)minovo diye bir rom var bu konuda bilginiz var mi baya ovuluyor da
Miuipro romun miui 11 romuna geri döndüm. Kafam rahat. Ayrıca sorun sadece ben de mi yoksa herkeste mi aynı. Kaydırma hassasiyeti sıfır miui 12 de. Miui 11 yağ gibi akıyor resmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her romu deneyin ama minovo romu denemeyin. Dün be de tesadüfen bir yerde gördüm rahat duramadım denedim. Yarı Türkçe yarı ingilizce rom. Baya bildiğiniz miui 12 nin ilk hali. Takılmalar hatalar yığınla. Ve üstelik ekstra hiç bir şey yok. Uzak durun kesinlikle. Stock rom dan daha stock
Miuipro romun miui 11 romuna geri döndüm. Kafam rahat. Ayrıca sorun sadece ben de mi yoksa herkeste mi aynı. Kaydırma hassasiyeti sıfır miui 12 de. Miui 11 yağ gibi akıyor resmen.
Ersinasil başkan minovo diye bir konu açıldı ordada paylaşırsan tüm merak edenler cevao bulmuş olacaktir. Muradovs hocam aops ve ben ayrı dünyaların insanlarıyiz
Telegramda masik kanalinda proje durduruldu demisler resmi aciklama degil ama bir cok kullanici boyle soylemis dogru mu acaba 1 aydir guncelleme yok.
Bu arada OneOS baya guzel olacak gibi ekim sonunda cikacakmis.