MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya Hocam bugün kuracak olsam miui12 hangi romu önerirsiniz?sizin önerinizle revos 20.01.31 i yüklemistim ve hala bu romu kullanıyorum. Akıcılık ve ekran süresi yeterli. İncik boncuk özellikler olmasa da olur.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
Stoya ErdincFE MIUI romlarini seviyorsanız masik diyecektir aops hoşunuza giderse bliss rom kur diyecektir mutlaka konuya burdan girerek stoya hocama sorumu yinelemek istiyorum 15.2 sürümündeki simge büyüklüğünü 16.1 sürümünde yapamiyorum çok küçük duruyor bir türlü alışamadım çok büyük yapsamda olmuyor çözüm ne olabilir ? Synx konuya dahil edeyim sizi de hocam☺

Onun bir çözümü yok varsa da ben bilmiyorum ama %98 ihtimalle çözümü yok geliştirici ile alakalı ama eğer ki simge boyutlarını değiştirdiğiniz zaman simgeler hala aynı kalıyorsa uygulamalı yönetten verileri temizle yapıp tekrar deneyin.

Musty7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
9t
Konular
6
15.2 sürümünde çok daha büyük simgeler varken şimdi en büyük yapsam dahi 15.2 kadar olmuyor temayı değiştirdim yine sonuç aynı başka napabilirim Simge büyüklüğü için ?
alışırsın ya bir iki güne keşke tek derdimiz bu olsa :D

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Merhaba dostlar, şu an kullandığım EU v12.0.4.0 Rom'dan Masik'e geçmeyi düşünüyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var. İlk olarak, Miui 12 çıkdığından bu yana EU rom(stable) 2 update aldı, Masik'se dikkatimi çekti Masik 14,15,16,16.1 ve b. olarak sürekli update almakta. Bu update'ler yapan developer mi? Çünkü Çin olsun, Global sürüm olsun bildiyim kadarıyla bu kadar update almadı. Ve dolayısıyla bu updatelerde stabilite mi attırılıyor yoksa başka yenilliklerde geliyor mu? İkinci olarak, Super Walpaper kurulu olarak geliyormu son sürümde? Son olarak bir ara Masik projesi sonlandırılıyor diye bir kaç haber okumuşdum, o yüzden tereddüt etmişdim Masik'e keçmeye, o haberlerin sonu ne oldu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan, yanlış hatırlamıyorsam Masik'de Widevine L1'di, son yayınlanan 16.1 sürümünde de L1'mi haylen?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
Merhaba dostlar, şu an kullandığım EU v12.0.4.0 Rom'dan Masik'e geçmeyi düşünüyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var. İlk olarak, Miui 12 çıkdığından bu yana EU rom(stable) 2 update aldı, Masik'se dikkatimi çekti Masik 14,15,16,16.1 ve b. olarak sürekli update almakta. Bu update'ler yapan developer mi? Çünkü Çin olsun, Global sürüm olsun bildiyim kadarıyla bu kadar update almadı. Ve dolayısıyla bu updatelerde stabilite mi attırılıyor yoksa başka yenilliklerde geliyor mu? İkinci olarak, Super Walpaper kurulu olarak geliyormu son sürümde? Son olarak bir ara Masik projesi sonlandırılıyor diye bir kaç haber okumuşdum, o yüzden tereddüt etmişdim Masik'e keçmeye, o haberlerin sonu ne oldu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan, yanlış hatırlamıyorsam Masik'de Widevine L1'di, son yayınlanan 16.1 sürümünde de L1'mi haylen?

Update'lerde romlarda ki hatalar geliştirilip bazı eklemeler yapıyorlar. L1 konusunda bişey diyemem ama eğer ki persistiniz değişmediyse L1'dir. Evet Super Wallpaper sisteme gömülü olarak geliyor.

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Update'lerde romlarda ki hatalar geliştirilip bazı eklemeler yapıyorlar. L1 konusunda bişey diyemem ama eğer ki persistiniz değişmediyse L1'dir. Evet Super Wallpaper sisteme gömülü olarak geliyor.
Hayır hocam, persist değişmedi hiç. Namını çok duydum Masik'in deneyelim bakalım:).

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Hayır hocam, persist değişmedi hiç. Namını çok duydum Masik'in deneyelim bakalım:).
A
SeDark deneyimlerinizi buraya yaziniz hocam çünkü ben MIUI 11 de eu denedim ancak hiç memnun kalmadim gereksiz çok şey var ayrica masik stabil değil beta bir rom bu sebeble de güncellemesi çok olur birde geliştirici geri dönüşlere göre düzenleme yapıyor MIUI 12 deki eu stabil ile masik arasındaki farkı görelim

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
A
SeDark deneyimlerinizi buraya yaziniz hocam çünkü ben MIUI 11 de eu denedim ancak hiç memnun kalmadim gereksiz çok şey var ayrica masik stabil değil beta bir rom bu sebeble de güncellemesi çok olur birde geliştirici geri dönüşlere göre düzenleme yapıyor MIUI 12 deki eu stabil ile masik arasındaki farkı görelim

Ben EuStabil 11.0.6'dayım şu anda gayet iyi durumda pil konusunda özellikle tatmin edici

Musty7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
9t
Konular
6
3 parmakla kısmi ekran görüntüsü alamıyorum 16.1'de