4nd1zz çok uygulaman yoksa factory (hard) reset at twrp üzerinden kasılmalar düzelir diye düşünüyorum ayrica MIUI 12 bazinda masik ve revos var stabil olan eu beta diyenler var ama ben MIUI 11 de eu rom denedim hiç memnun kalmadımAz önce yükledim ama biraz kasıyor gibi sanki 10 fps alıyorum bildirim panelini falan açarken şarjı çok giden başka bir miui 12 romu var mı önerdiğiniz?
Düzeldi artık ya şu an ilk kurduğum gibi uyumsuzluk görmedim artık daha iyi biraz bekleyince kendini toparladı4nd1zz çok uygulaman yoksa factory (hard) reset at twrp üzerinden kasılmalar düzelir diye düşünüyorum ayrica MIUI 12 bazinda masik ve revos var stabil olan eu beta diyenler var ama ben MIUI 11 de eu rom denedim hiç memnun kalmadım
Doğru mu yükledik acaba arkadaşlarDüzeldi artık ya şu an ilk kurduğum gibi uyumsuzluk görmedim artık daha iyi biraz bekleyince kendini toparladı
Doğru bendeki de ayniDoğru mu yükledik acaba arkadaşlar
Doğru bendeki de ayni
Via ve tiktok kullanmıyorum bir telefonde eu beta bir teledonda da masik x var,masik yükledim yukleyeli başka Roma geçmedim diğerinde de eu betadan devam ediyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anaksinamun Via ve tiktok simgeleri yok sende de var mı böyle sorun ayrıca MIUI 12 eu stabil denedin mi hiç ?
Nasıl peki eu beta ?Via ve tiktok kullanmıyorum bir telefonde eu beta bir teledonda da masik x var,masik yükledim yukleyeli başka Roma geçmedim diğerinde de eu betadan devam ediyorum.
Bence masik daha iyi çok rom degistirirdim masik le son bulduNasıl peki eu beta ?