Stoya hocam revos kullanıyorum şu an. masik'e dönmeyi düşünüyorum. Güncelleme gelince üzerine kuruyor mu yoksa sürekli temiz kurulum mu yapmak gerekiyor. biliyorsunuz ki her güncelleme de temiz kurrulum yapmak biraz sıkıntı. birde romda ki takılmalar vs gitmiş mi?
Miui romdan miui roma geçerken redmi note 5 te hiç format data yapmadan direk wipeları yapıp romu flashlardık hiç sorun yaşamamıştım ama şimdi mi9t de aynı şekilde revostan masike geçsek olur mu ? Her seferinde yedeklemek çok zor gelmeye başladı.
Hocam konuda verdiğiniz K20 yazan yerleri 9T yapan dosya Miroom içinde kullanılır mı bilgin var mı?
Apk mirrordan son sürümü indirin yükleyin açılacaktırBir sorunla karşı karşıyayım, uygulamalardan güvenliği devre dışı bıraktım, şuan için ne uygulamalar kısmına ne de pil ve performans kısmına girebiliyorum. Güvenlik ikonu da yok. Hidden setting yükledim ama aktif yapamıyorum. Ne yapmam lazım.
Teşekkürler ama olmadı malesef, format data yaptım sonraApk mirrordan son sürümü indirin yükleyin açılacaktır