Global çıksa da hep sıkıntılı. Bence bu roma geçin derimGlobal rom tahmini ne zaman çıkar bilginiz var mı?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de eu 11 üzerine dirty flash yaptım ama sanki beklemede biraz fazla şarj yiyor gibime geldi. Eu 11'de %3 giderdi en fazla sabaha kadar, bunda %7 gitmiş bu gece aynı koşullarda.Eu 11 deydim güncelleme yaptım ben.
Bu arada sorun yok dedim ama internet paylaşımında bağlanan telefonda internet yok gözüküyor
Twrp den format data yapıp sonra kurarsanız sıkıntısız kurulur.Yurt dışı IMEI atılma mi 9t kullanıp bu romu yükleyen varmı. Ben yükledim telefon normal açılmadı twrp de açıldı. Yedek almıştım, twrp dahili hafızayı görmedi ne yaptıysam yedegimi geri yükleyemedim. Fastboot rom kurmak zorunda kaldım.
Yurt dışı IMEI atılma mi 9t kullanıp bu romu yükleyen varmı. Ben yükledim telefon normal açılmadı twrp de açıldı. Yedek almıştım, twrp dahili hafızayı görmedi ne yaptıysam yedegimi geri yükleyemedim. Fastboot rom kurmak zorunda kaldım.
Twrp den internal storage hariç, wipeleri yaptım sorunsuz yüklendi arkasına magisk yükledim ama açılmadı telefon, format data derken dahili hafızaya damı format atalım.Twrp den format data yapıp sonra kurarsanız sıkıntısız kurulur.
Orange Fox twrp vardı, fastboot global kararlı rom yükleyip telefonu diriltdikten sonra şimdi skyhawk recovery yükledim. 570 MB lık güncelleme geldi indirdim. Yeniden başlat dedi, yeniden başlattım skyhawk ile açıldı inen guncellemyi yükle dedim ama yuklemediTwrp sürümünüzü değiştirin + rom dosyasını imkan varsa PC üzerinden indirin.
Tavsiye twrp
Recovery - Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1
İndirme Linki https://sourceforge.net/projects/shrp/files/davinci/forum.miuiturkiye.net
Kurulum adımları
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Twrp den internal storage hariç, wipeleri yaptım sorunsuz yüklendi arkasına magisk yükledim ama açılmadı telefon, format data derken dahili hafızaya damı format atalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orange Fox twrp vardı, fastboot global kararlı rom yükleyip telefonu diriltdikten sonra şimdi skyhawk recovery yükledim. 570 MB lık güncelleme geldi indirdim. Yeniden başlat dedi, yeniden başlattım skyhawk ile açıldı inen guncellemyi yükle dedim ama yuklemedi
Teşekkür ederim, deneyeceğim inşallah sorunsuz yüklenir. En az 5 senedir bu işlerle uğraşırım, son 2 buçuk senedir de mi note 3 telefonda yuklemedigim rom kalmadı. Aosp, MIUI yeni rom çıkardı hemen yuklerdim hastalık olmuştu 2 hafta önce mi 9t ye geçtim biraz sorunlu başladık bu telefona bakalım hayırlısıTam rom paketi indirip güncelleme yapacaksınız 2.4 GB olacak inen rom.
Sürüm değişeceği için yedek alıp üst mesajda verdiğim temiz kurulum videosu ile geçiş yapın![]()
bunları sildiniz mi bir şey oldu muOrangefox böyle dosyalar oluşturmuş silsem sıkıntı olur mu acaba ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.