- Adım
- Abdulsamet
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 10
Sosyal medya uygulamalarında falan sıkıntı var mı kullananlar cevaplayabilir mi
Evet az önce gördüm bende. Garip bi durumGüncelleme gelmiş gözüküyor ama sürüm numarası aynı bir kontrol eder misiniz?
Cepheus, crux, davinci v12 reuploaded..Evet az önce gördüm bende. Garip bi durum
Aynen birde bazı uygulamalar da örneğin whatsapp mesajları siyah gözüküp okunmuyordu. Bu düzelmiş mi?Sosyal medya uygulamalarında falan sıkıntı var mı kullananlar cevaplayabilir mi
Tekrar yüklemeye gerek var mıdır acaba ?Cepheus, crux, davinci v12 reuploaded..
-fixed wallpaper settings FC
Demişler.
Duvar kağıdı uygulamasında sorun varmış. Superwallpaper kullandığım için herhangi bir sorun yaşamadım ben
Valla hocam tek sorun olarak bunu belirtmişler. Herhangi bir probleminiz yoksa bence yüklemeyin. Bende sıkıntı yok bende yüklemeyeceğimTekrar yüklemeye gerek var mıdır acaba ?
Genel olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben. Stabil versiyon güzel gibi gözüküyor hocam.Aynen birde bazı uygulamalar da örneğin whatsapp mesajları siyah gözüküp okunmuyordu. Bu düzelmiş mi?
Stabil evet herhangi bir sıkıntıya rastlamadım bende. Yeni sürümü çıkarsa yüklerim o zamanValla hocam tek sorun olarak bunu belirtmişler. Herhangi bir probleminiz yoksa bence yüklemeyin. Bende sıkıntı yok bende yüklemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben. Stabil versiyon güzel gibi gözüküyor hocam.
hocam siz sıfırdan 4 wipe ile mi kurulum yaptınız acaba?Stabil evet herhangi bir sıkıntıya rastlamadım bende. Yeni sürümü çıkarsa yüklerim o zaman
Eu 11 deydim güncelleme yaptım ben.hocam siz sıfırdan 4 wipe ile mi kurulum yaptınız acaba?