Link atar mısın
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yurtdışı kayıtlı mi 9t var twrp yükleyip bu romu kursam IMEI uçar mı şuan global deyimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 9T/Redmi K20 için Xiaomi.eu Miui 12 Stabil Sürüm Çıktı
Recovery - Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1
İndirme Linki https://sourceforge.net/projects/shrp/files/davinci/forum.miuiturkiye.net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veya
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Hayır Uçmaz.Bende yurtdışı kayıtlı mi 9t var twrp yükleyip bu romu kursam IMEI uçar mı şuan global deyim
Cevabınız için teşekkürler öyle yaparımHayır Uçmaz.
Ama tavsiyem 12.5.2 eu rom var onu kurun
Hayır Uçmaz.
Ama tavsiyem 12.5.2 eu rom var onu kurun
Kullanıyorum ben öyle bi kasma falan yaşamadım12.5.2 çok fena kasıyor. Stok global rom bile daha iyi hocam.
Twitter kullanıyor musunuz ?Kullanıyorum ben öyle bi kasma falan yaşamadım
Kurulu ama çok nadir bakıyorum.Twitter kullanıyor musunuz ?
CMD kısmını açıp fastboot flash recovery twrp.img yazınca no such file or directory diyor sorun nedir acabaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 9T/Redmi K20 için Xiaomi.eu Miui 12 Stabil Sürüm Çıktı
Recovery - Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1
İndirme Linki https://sourceforge.net/projects/shrp/files/davinci/forum.miuiturkiye.net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veya
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.