- Adım
- Mehmet İmamo
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 0
Benim şu an kullandığım rom bu. En son güncellemeyi yükleyebilir miyim? Yoksa bekleyeyim mi?
TWRP yüklemek gerekiyor galiba. Yükleyemedim.ilk sayfada verilen güncelleme yöntemi ile güncelleyin![]()
TWRP yüklemek gerekiyor galiba. Yükleyemedim.
Şimdi denedim ama bende böyle bi durum olmadı. Ekran kapalıyken parmak izi şekli görünüyor bendeEu 12.0.6 da aod kapalıyken ve ekran kapalı durumdayken elime aldığımda parmak izi şekli ekranda gözükmüyor.(ekran kapalıyken parmak izini göster ayarı açık durumdadır) aod açıkken parmak izi gözükmektedir.Romu kullanan arkadaşlardada benzeri durum söz konusu mudur ?
Cevap için teşekkür ederim, galiba bende farklı bir sorun var çözemedim.Bir ara romu tekrar flashlarım öyle test ederim artık.Şimdi denedim ama bende böyle bi durum olmadı. Ekran kapalıyken parmak izi şekli görünüyor bende
Bende de öyle bir sorun yok. Herhangi bir magisk modülü kullanıyormusunuz, ondan kaynaklı bir sorun da olabilir.Cevap için teşekkür ederim, galiba bende farklı bir sorun var çözemedim.Bir ara romu tekrar flashlarım öyle test ederim artık.
Telefonda root ve magisk bulunmuyor.Aod açıkken herhangi bir sorun yok kapattığımda bu sorun oluşuyor.Bende de öyle bir sorun yok. Herhangi bir magisk modülü kullanıyormusunuz, ondan kaynaklı bir sorun da olabilir.