Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V.12.1.2.0

• Konbuyu başlatan MAD1453
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 178
  • Görüntüleme 25K

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Bunu pek kullanmadım, kullanan arkadaşlarda Eu stabil 12.0.6'yı daha stabil daha düzgün olarak ifade ediyorlar.
Mi-Globe ise son sürüm eu beta alarak devam ediyor, eu ve mmx beta romlardan daha hızlı ve stabil. Mi-Globe veya Minovo deneyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Şu an Mi-Globe kurdum, ayarlarını yapıyorum. Umarım sorunsuz kullanabilirim.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Umarım herhangi bir problem yaşamazsınız hocam, güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam. Şimdilik iyi rom kullanımı ama magisk ten bir türlü font zip yüklenmiyor. Unzip error hatası alıyorum sürekli.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Teşekkürler hocam. Şimdilik iyi rom kullanımı ama magisk ten bir türlü font zip yüklenmiyor. Unzip error hatası alıyorum sürekli.
Hocam size benzer bir hatayı Mi-Globe başlığında yaşayan biri vardı, konu başlığına bakarsanız faydalı olabilir.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Hocam size benzer bir hatayı Mi-Globe başlığında yaşayan biri vardı, konu başlığına bakarsanız faydalı olabilir.
Şimdi okudum hocam. Ben sd maid ile dosyaları silmiştim zaten ama denedim yine olmuyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
hocam memnun kaldınızmı bende eu stabilden geçmeyi düşünüyorum?
Hocam, yazı tipi takıntım vardı magisk ten kuramadım bir türlü. Temalardan kurdum, alıştım bir şekilde. Onun haricinde 12 ve 12.5 romlar arasında en çok beğendiğim rom bu oldu. Beta olmasına rağmen gayet stabil ve akışkan bir rom. Baya beğenerek kullanıyorum birkaç gündür. Şarjı da fena değil. Bir tek sorunum, birini arama yaparken ismine ya da arama logosuna bastığımda bazen algılamıyor, bir iki kez basmak zorunda kalıyorum, bu da çok büyük sıkıntı değil. En büyük hızlanma parmak izi okumada. Çok hızlı çalışıyor bende. Tavsiye ederim, görüşlerim gayet iyi rom hakkında. (Konu başlığı farklı rom, Mi-Globe 21.3.24 ten bahsediyorum bu arada)

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Hocam, yazı tipi takıntım vardı magisk ten kuramadım bir türlü. Temalardan kurdum, alıştım bir şekilde. Onun haricinde 12 ve 12.5 romlar arasında en çok beğendiğim rom bu oldu. Beta olmasına rağmen gayet stabil ve akışkan bir rom. Baya beğenerek kullanıyorum birkaç gündür. Şarjı da fena değil. Bir tek sorunum, birini arama yaparken ismine ya da arama logosuna bastığımda bazen algılamıyor, bir iki kez basmak zorunda kalıyorum, bu da çok büyük sıkıntı değil. En büyük hızlanma parmak izi okumada. Çok hızlı çalışıyor bende. Tavsiye ederim, görüşlerim gayet iyi rom hakkında. (Konu başlığı farklı rom, Mi-Globe 21.3.24 ten bahsediyorum bu arada)
teşekkürler hocam, ben de birazdan kuracağım :)

Üst Alt