Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V.12.1.2.0

• Konbuyu başlatan MAD1453
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 178
  • Görüntüleme 26K

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Şöyle anlatayım. Hattım Vodafone. Vo-Wifi'yi 4.5G modunu kapattığım zaman kullanabiliyorum (3G veya 2G). Bu şekilde de dışarıda internet bağlantım çok yavaş oluyor. Ne zaman 4.5G moduna alsam Vo-Wifi "Sunucu Hatası. Daha Sonra Tekrar Deneyin" uyarısı alıyorum. Sonrasında da 4.5G aboneliğimi kapatıp açtıktan sonra Vo-Wifi'yi kullanabiliyorum. Kaç tane rom varsa denedim. Ne kadar ayar varsa yaptım ancak çözemedim.
Düzenleme: Bu arada bu romu da denedim. Sorun devam ediyor.

unlu234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mİ9T
Konular
2
Aosp romlara şans verin hocam.Arrow os öneririm.Yağ gibi akıyor.
Evet hocam aops romlar o konuda çok iyi ama aops romda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, sanal tuşu kaldırdım ama oyunda geri gidecegim zaman ilk hareketimde durum çubugu çıkıyor yukrdan sonra tekrar geri hamlesi yapınca geri gidiyor buda dogal olarak zahmetli oluyor bunun bir çözümü var mı veya bilen birisi

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Evet hocam aops romlar o konuda çok iyi ama aops romda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, sanal tuşu kaldırdım ama oyunda geri gidecegim zaman ilk hareketimde durum çubugu çıkıyor yukrdan sonra tekrar geri hamlesi yapınca geri gidiyor buda dogal olarak zahmetli oluyor bunun bir çözümü var mı veya bilen birisi
Sorununuzu tam anlamadım.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Bende şu an aops rom kullanıyorum. Kullandığım bütün aopslarda o durum mevcut, biraz zahmet ama problem demem doğru olmaz. Çözümü konusunda da bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam ekran hareketlerinde ilk harekette bildirim çubuğu çıkıyor ortaya ikinci harekette işlemi uyguluyor, ondan bahsediyor sanırım.

unlu234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mİ9T
Konular
2
Şöyle diyeyim hocam, oyuna giriyoruz ve tam ekran açılıyor oyun sonra geri tuşuna bastığım zaman direk geri gitmiyor ilk olarak yukardan bidirim çubugunu gösteriyor ikinci hamleyle geri gidiyor

Bende şu an aops rom kullanıyorum. Kullandığım bütün aopslarda o durum mevcut, biraz zahmet ama problem demem doğru olmaz. Çözümü konusunda da bilgim yok.

Tam ekran hareketlerinde ilk harekette bildirim çubuğu çıkıyor ortaya ikinci harekette işlemi uyguluyor, ondan bahsediyor sanırım.
Aslında Miuı romda bu özellik var ama açıp veya kapatabiliyorsun aospde bulamadım bunu

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Şöyle diyeyim hocam, oyuna giriyoruz ve tam ekran açılıyor oyun sonra geri tuşuna bastığım zaman direk geri gitmiyor ilk olarak yukardan bidirim çubugunu gösteriyor ikinci hamleyle geri gidiyor

Aslında Miuı romda bu özellik var ama açıp veya kapatabiliyorsun aospde bulamadım bunu
Evet evet biliyorum dediğinizi, ama bir türlü bende bulamadım. Ama aops akıcılığı için o kadar büyük bir problem değil :)

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Selamlar. Bu rom MIUI 12 mi MIUI 12.5 mu? Başlıkta 12 yazıyor ama sormak istedim.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
MIUI 12 hocam. Android sürümü olarak Android 11 güncellemesi alan Eu Stabil rom.
Peki kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz? Ya da kullanan arkadaşların görüşü nedir romla ilgili? Mi-Globe ile bunun arasında kaldım. Mi-Globe sanırım MIUI 12.5. Bir yerden sonra yenilik istiyor gözler :)

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Peki kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz? Ya da kullanan arkadaşların görüşü nedir romla ilgili? Mi-Globe ile bunun arasında kaldım. Mi-Globe sanırım MIUI 12.5. Bir yerden sonra yenilik istiyor gözler :)
Bunu pek kullanmadım, kullanan arkadaşlarda Eu stabil 12.0.6'yı daha stabil daha düzgün olarak ifade ediyorlar.
Mi-Globe ise son sürüm eu beta alarak devam ediyor, eu ve mmx beta romlardan daha hızlı ve stabil. Mi-Globe veya Minovo deneyebilirsiniz.

Üst Alt