Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V.12.1.2.0

• Konbuyu başlatan MAD1453
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 178
  • Görüntüleme 26K

Cihat1968

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Mi9T
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-05-17-51-50-816_com.android.thememanager.jpg
    Screenshot_2021-03-05-17-51-50-816_com.android.thememanager.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 14

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
cagri0102, minova romu biliyorum çağrı hocam ama stoya hocamla beraber gıcık aldığım konu en son sürümünü ücretli yapmaları 2 önceki sürümü ücretsiz yapmaları ancak madem kurdunuz eu veya oneos ile farkları eksileri artıları almak isterim çünkü pek kuran yok

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
cagri0102, minova romu biliyorum çağrı hocam ama stoya hocamla beraber gıcık aldığım konu en son sürümünü ücretli yapmaları 2 önceki sürümü ücretsiz yapmaları ancak madem kurdunuz eu veya oneos ile farkları eksileri artıları almak isterim çünkü pek kuran yok
OneOS un son sürümünü kullanmadım o yüzden o konuda yorum yapamam. 3 Romuda kullanan biri olarak MAD1453 daha doğru fikirler verecektir. Benim rom ile ilgili izlenimim Batarya süresi gayet tatminkar, Performansı fena değil(Arayüz performansı), kasma donma vs yaşamadım kısacası. Tek sıkıntısı harici uygulamaların(İnstagram facebook vs.) bir tık yavaş açılması. Birde çoğu yer ingilizce(Ayarlardaki basit ayarlar bile ingilizce) Onun dışında sorun yaşamadım diyebilirim.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Turko31, Selamlar hocam. Dün ingilizce diye minovodan oneosa geçtim, ardından yeni sürümü çıkınca eu beta yükledim. Şu an 21.3.3 eu beta yüklü cihazımda. Ana konusuna birazdan şarj için ekran görüntüsü de bırakacağım. Eu beta diğer sürümlerine göre gayet stabil, bugsız, hızlı ve akıcı. Memnunum an itibariyle diyebilirim. OneOs'a gelecek olursak, çok seri hızlı akıcı çok hoş bir rom. Günlük kullanım için gayet ideal, hatta stabil denebilecek kadar güzel bir rom. Minovo ise çift tıklama özelliği olmadığı için zaten bir eksi almıştı benden, bir de ayarlar kısmında çok fazla ingilizce yer var. Özelleştirme açısından bir kaç artısı mevcut ama ingilizce olması hoşuma gitmedi, ama şarj konusunda da kullandığım kısa süre zarfında memnun kaldım. Umarım söylediklerim işinizi görmüştür, soracağınız soru olursa seve seve cevaplarım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben hep son sürüm eu beta üzerinden ilerledim. Stabil eu rom da fena sayılmaz hocam. Ama stabil romlar beni pek sarmıyor. Lakin kurayım kalsın diyorsanız Oneos benim tavsiyem olur. Onun ardından eu stabil diyebilirim.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Turko31, Selamlar hocam. Dün ingilizce diye minovodan oneosa geçtim, ardından yeni sürümü çıkınca eu beta yükledim. Şu an 21.3.3 eu beta yüklü cihazımda. Ana konusuna birazdan şarj için ekran görüntüsü de bırakacağım. Eu beta diğer sürümlerine göre gayet stabil, bugsız, hızlı ve akıcı. Memnunum an itibariyle diyebilirim. OneOs'a gelecek olursak, çok seri hızlı akıcı çok hoş bir rom. Günlük kullanım için gayet ideal, hatta stabil denebilecek kadar güzel bir rom. Minovo ise çift tıklama özelliği olmadığı için zaten bir eksi almıştı benden, bir de ayarlar kısmında çok fazla ingilizce yer var. Özelleştirme açısından bir kaç artısı mevcut ama ingilizce olması hoşuma gitmedi, ama şarj konusunda da kullandığım kısa süre zarfında memnun kaldım. Umarım söylediklerim işinizi görmüştür, soracağınız soru olursa seve seve cevaplarım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben hep son sürüm eu beta üzerinden ilerledim. Stabil eu rom da fena sayılmaz hocam. Ama stabil romlar beni pek sarmıyor. Lakin kurayım kalsın diyorsanız Oneos benim tavsiyem olur. Onun ardından eu stabil diyebilirim.
Stabili ben beğenmedim dediğim gibi özellikle bildirimler konusunda. Aynı sorun Mi note 10 lite kullanıcılarında da oldu(12.1 Android 11 sürümlerinde) Oraya da bakabilirsiniz bu konuda baya şikayet vardı Turko31 hocam.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Stabili ben beğenmedim dediğim gibi özellikle bildirimler konusunda. Aynı sorun Mi note 10 lite kullanıcılarında da oldu(12.1 Android 11 sürümlerinde) Oraya da bakabilirsiniz bu konuda baya şikayet vardı Turko31 hocam.
Bildirim derken, nasıl hocam?

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Bildirimler kötü gözüküyor hocam whatsappdan gelen bildirimler falan bir çirkin oluyor yani. Dikkat etmediniz sanırım siz.
Ben sosyal hesapları kullanmıyordum bugüne kadar geri açtım. Mesaj atanımız olmadığı için göremedim hocam.. (Kurumuş boğazım ve sigara emojisi :D )

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Ben sosyal hesapları kullanmıyordum bugüne kadar geri açtım. Mesaj atanımız olmadığı için göremedim hocam.. (Kurumuş boğazım ve sigara emojisi :D )
Tam kurumuş boğazım oldu gerçekten :D

Üst Alt