Seri akıcı stabil ve gerçekten çok hızlı güzel rom zeytinyağı gibi tabir kullanıyorlar ancak benim 3 gün oldu kurali biraz hızlı sarj gidiyor gibime geldi rom oturmasını bekliyordumTelefonu şarjdan 9 da çektim 12 kadar 4.5G de %8 şarj yemiş hücre bekleme %65 di şarj bitince 4.5Gde 2G çektim 3 e kadar hala 92 şarjla durmuş galiba benim İmeı de sıkıntı var 4.5 bu kadar şarj yediğine göre onun haricinde rom çok akıcı son sürüm mirooom kullandım son sürüm global kullandım MIUI 10 android 9 global kullandım hepsinden daha stabil IMEI profesyonel bir kişi attiriyim yine aynı romu kurarım
Benimde 4.5g hücre bekleme yiyor şarjı sende 2g çek öyle dene bideSeri akıcı stabil ve gerçekten çok hızlı güzel rom zeytinyağı gibi tabir kullanıyorlar ancak benim 3 gün oldu kurali biraz hızlı sarj gidiyor gibime geldi rom oturmasını bekliyordum
Arkadaşın biri de öyle dedi evdeyken 2g ye çek wifi yeterlidir dedi ama ben kasmak istemiyorumBenimde 4.5g hücre bekleme yiyor şarjı sende 2g çek öyle dene bide
Stoya hocam yine ben romu kurdum sonra hard reset attim birdaha yeniden kurdum derken 3 4 gün oldu ama sanırım bir yerde ufak bir sknti var şarj çok çabuk iniyor ve nedeni hakkında en ufak bilgim yokBence iyi,zamanla iyice oturur rom...
Stoya hocam yine ben romu kurdum sonra hard reset attim birdaha yeniden kurdum derken 3 4 gün oldu ama sanırım bir yerde ufak bir sknti var şarj çok çabuk iniyor ve nedeni hakkında en ufak bilgim yok
Hocam istedikleriniz birşeyler ters gidiyor sanırım%50 ve %20 olduğunda görüntü yükleyin bakalım..