- Adım
- Erdinc
- Cihazım
- Mi13Ultra
- Konular
- 2
Değiştirdim hocam teşekkür ederimKullanabilirsiniz
Değiştirdim hocam teşekkür ederimKullanabilirsiniz
bugün kuracam revoyu indirdim. Bakalım masik x den sonra memnun kalacak mıyım? masik x çok sevdim ilk defa bu kadar uzun süre bir romu kullanıyorum neredeyse 1 aydır değişmedim. Hayırlısı artıkEvet halen onu kullanıyorum çünkü sorun yaşamıyorum![]()
bugün kuracam revoyu indirdim. Bakalım masik x den sonra memnun kalacak mıyım? masik x çok sevdim ilk defa bu kadar uzun süre bir romu kullanıyorum neredeyse 1 aydır değişmedim. Hayırlısı artık
Stoya son olarak bir durumu sormak istiyorum:
masikten direk geçecem de olaki tekrar rom değiştirmek istedim revostan başka bir costum roma geçerken global fastboot rom mu kurmam gerekiyor. Birde miui10 veya miui 11 farkeder mi fastboot olarak (kuracağım custom rom android 11 olarak düşünürsek)
hocam bildirim çubuğunu asagı cekin hemen o sag üstte ayarlardan girin uygulamalardan sistem baslatıcısını sıfırla verilerini düzeliyorBu romu yukledim Miroomda aldıgım yedegı gerı yukledım ve tamamlandıktan sonra 'sistem başlatıcısı' hata verdi ana menüye giremiyorum bildir ve iptal çıkıyo napıcam bu durumda başına gelen varmı ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam verileri sildikten sonra düzeldi