Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 632
  • Görüntüleme 54K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam sanırım twrp de silindi fast bootda kaldı başka bişşeye de giremiyorum

O zaman mi flash ile rom yükleyin..

Videoyu dikkatle izleyin...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
hocam sanırım twrp de silindi fast bootda kaldı başka bişşeye de giremiyorum
Bunu deneyin önce. TWRP silinmez.

Byozzyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bunu deneyin önce. TWRP silinmez.
hallettim hocam kurdum sonunda

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Aylardır bu romdayım. Dün delirdim. Telefonun şarjı %13 diye sabah namazında uçak moduna aldım. 4-5 saat sonra kalktım. Uçak modundaki cihazın şarjı %5'e inmiş. Kim harcıyor kardeşim bu kadar şarjı. Bu telefon yüzünden paranormal activity'nin yeni bölümünü ben çekicem artık :D stoya başkan en stabil diye bunu önerdiğini gördüm o yüzden formattan vazgeçtik bakalım. %80-%20 arasında takılıyodum. Artık %100 şarj edicem. Belki de sorun pilin kapasitesini bilememesi falandır.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aylardır bu romdayım. Dün delirdim. Telefonun şarjı %13 diye sabah namazında uçak moduna aldım. 4-5 saat sonra kalktım. Uçak modundaki cihazın şarjı %5'e inmiş. Kim harcıyor kardeşim bu kadar şarjı. Bu telefon yüzünden paranormal activity'nin yeni bölümünü ben çekicem artık :D stoya başkan en stabil diye bunu önerdiğini gördüm o yüzden formattan vazgeçtik bakalım. %80-%20 arasında takılıyodum. Artık %100 şarj edicem. Belki de sorun pilin kapasitesini bilememesi falandır.

%100 olduktan sonra bir 15-20 dk daha dursun şarjda ondan sonra çıkartın.

Miui 12 istersen de miuimix öneririm

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
%100 olduktan sonra bir 15-20 dk daha dursun şarjda ondan sonra çıkartın.

Miui 12 istersen de miuimix öneririm

Sağ olasın başkan ama benim telefondan yazılımsal olarak tek bir beklentim var saçma sapan şeylere güç harcamasın. Senin enerji harcayışı ile en çok beğendiğim dediğin sistem bile benim senaryomda çok kötü değerler veriyor. Miui 12'ye geçsem yine değişmeyecek demek ki. Ya benim senaryo sıkıntılı ya da bu xiaomi pilleri kapasite doğruluğu yüksek bir bantta doğru olarak ürettirmiyor. Kimisi 10-12 saat alırken kimisi 6 saat oyunsuz alıyorsa bu işte bir anormallik aramaya başlıyorum artık. O yüzden format bilmem ne gibi heyecanlar aramaktan vazgeçtim. En kötü Wipelar yeniden açarım telefonu aynı yazılım devam. Seninle konuşmuştuk daha önce. AOSP geçecekti. Fakat hepsinde saçma sapan sorunlar peydah olmuş. Onlara da geçemiyorum. Random reset bilmem ne diyor adamlar.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sağ olasın başkan ama benim telefondan yazılımsal olarak tek bir beklentim var saçma sapan şeylere güç harcamasın. Senin enerji harcayışı ile en çok beğendiğim dediğin sistem bile benim senaryomda çok kötü değerler veriyor. Miui 12'ye geçsem yine değişmeyecek demek ki. Ya benim senaryo sıkıntılı ya da bu xiaomi pilleri kapasite doğruluğu yüksek bir bantta doğru olarak ürettirmiyor. Kimisi 10-12 saat alırken kimisi 6 saat oyunsuz alıyorsa bu işte bir anormallik aramaya başlıyorum artık. O yüzden format bilmem ne gibi heyecanlar aramaktan vazgeçtim. En kötü Wipelar yeniden açarım telefonu aynı yazılım devam. Seninle konuşmuştuk daha önce. AOSP geçecekti. Fakat hepsinde saçma sapan sorunlar peydah olmuş. Onlara da geçemiyorum. Random reset bilmem ne diyor adamlar.

İlk sayfada yapmış olduğum pil tasarruf ayarlarını yapın, ekran süresi kısmında en çok hangi uygulama pil harcıyor kontrol edin,miui 11 de kalmanız sizin için + olacaktır Yes~~

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Android 9 miui 10 a geçeceğim bu akşam fastboot rom atıp, ilk aldığım zamanlar daha iyiydi batarya durumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır geçmişken eea mı atayım yoksa global mi ne dersiniz?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Stoya, hocam note 8den mi9tye geçeceğim bu romu tavsiye eder misiniz veya farklı custom rom tavsiyeniz var mı acaba.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mad_080, Rom konusunda uzman olan Turko31 hocam cevap verir ama güncel miuimix rom da kullanabilirsin...

Üst Alt